• Plantegninger

Tingodden 485 Aargab, 6960 Hvide Sande

Fritidsbolig | 180 m2|4 vær.

Kontantpris 6.295.000 kr. Ejerudgift pr. md. 4.069 kr.

Suverænt liebhaver pool-sommerhus i absolut topklasse, både hvad angår udlejningspotentiale, faciliteter og beliggenhed !

Huset: 
Søger I et "femstjernet" moderne, aktivitets- og poolsommerhus i absolut topklasse, så er dette sommerhus på Tingodden 485 bestemt et rigtig godt bud, hvor husets ualmindelig høje standard, kombineret med en helt fantastisk skøn beliggenhed, går op i en højere enhed. Her er ikke mindre end 180 m2 særdeles velbygget nyt sommerhus fra 2022, opført i lækre kvalitets materialer hele vejen igennem, med fuldmuret facade i Egernsund sten, træ-alu vinduer/døre, cementstens-tag, og indvendigt med flotte klinkegulve med gulvvarme over alt, troldtekt-loft i poolafdeling og I-wood listelofter i resten, luft til vand varmepumpe sikrer en stabil og billig opvarmning. Udenfor er 200 kvm. lækker hårdt træsterrasse med udendørs jacuzzi  + 33 kvm. fuldmuret og isoleret anneks i samme høje standard. Her er der bare ikke sparet på noget som helst !. Feriehuset er beliggende på en skøn letkuperet  naturgrund kun 200 meter fra Vesterhavet, hvor der er masser af frisk luft og højt til loftet, samt mulighed for at nyde solens bane hele dagen, fra den står op over Ringkøbing Fjord i øst og går ned bag klitterne mod vest. HER ER VIRKELIG TALE OM ET HELT IGENNEM FANTASTISK HUS, SOM BØR SES !
Området:
Huset ligger velplaceret på en let kuperet klitgrund med kun 200 meter til det skønne Vesterhav i populære og attraktive Årgab. Området er kendt for den unikke placering på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, med kun 3 km. til den spændende turist- og fiskeriby Hvide Sande, som bl.a. byder på en aktiv og spændende fiskerihavn, lystbådehavn, mange butikker, svømmehal. Ydermere er der kun 16 km til Søndervig og helårsgolfbane og Lalandia Aqua Dome. Vestkyst-cykelstien snor sig igennem området fra Nymindegab til Hvide Sande og videre til Søndervig. 
Indretning:
Dejlig entre med god plads til fod- og overtøj. Flot HTH-køkken med åben forbindelse til husets store kombinerede særdeles velmøblerede opholdsrum, som dækker over spise- sofa. og aktivitetsafdeling m.m. Herfra adgang til den lækre pool-afdeling med svømmetræner m.v. 4 skønne soveværelser, 2 flotte badeværelser med bruser, HTH-inventar og den ene med sauna.   
Udlejning: 
Huset lejes ud gennem Esmark Feriehusudlejning: Lejeindtægt for 2023 udgjorde kr. 515.227 + forbrugsafgifter på. kr. 71.497, og udgør p.t. i 2024 kr. 528.420 + forbrug!. Ved 60/40 reglen og 34% skat giver det (2023) ca. kr. 476.436,- eller ca. kr. 39.703,- pr. måned efter skat i tilskud til evt. rente og afdrag på lån, forbrugsafgifter, boligskatter, forsikring, renovation, vedligeholdelse m.v. (Afkast af investeret kapital: Ca. 7,49 % før skat og 5,65 % efter skat) - Forhør venligst nærmere hos Estate.

Fakta om boligen
Boligareal: 180 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 2/4
Bygget/Ombygget: 2022
Grundstørrelse: 1458 m²
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 6.295.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 4.069 kr.
Udbetaling 315.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 36.578 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 29.102 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Hans Jørgen Lauridsen

Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Vestjylland ApS – Ringkøbing

Om kommunen

INDBYGGERE

56.218

GRUNDSKYLD

16,400‰

KOMMUNESKAT

25,00%

SKOLER

19

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.094 kr./md.
Børnehave 2.066 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
1,16 km
Indkøb:
3,41 km
Daginstitution:
6,63 km
Skole:
4,2 km
Sport og fritid:
4,06 km
Sundhed:
3,3 km
Ladestandere:
881 m
Lynladere:
3,96 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.