• Plantegninger

Havvej 40 Haurvig, 6960 Hvide Sande

Fritidsbolig | 65 m2|3 vær.

Kontantpris 1.945.000 kr. Ejerudgift pr. md. 1.826 kr.

Meget charmerende og velbeliggende "dukke"- fritidshus på skøn kuperet naturgrund med pragtfuld udsigt til klitter og fredet område.

Huset: Virkelig hyggeligt, lyst og meget charmerende og velbeliggende fritidshus, som er nydeligt moderniseret og nymalet indvendigt i 2021, med bl.a. nyt køkken, delvis nye møbler, og varmepumpe m.m. Huset, der oprindeligt er fra 1962, har desuden fået delvis ny flot træ-facade i 2024, og fremstår med både nymalet facade og nymalet eternittag, samt termovinduer i træ-rammer. Huset er beliggende på en ubeskrivelig skøn 1.895 kvm. stor, og meget kuperet lyngklædt naturgrund, i det populære sommerhusområde, Skodbjerge, hvor der fra grunden er flot udsigt til Ringkøbing Fjord, fredet område samt klitterne. Til huset hører desuden både en fantastisk østvendt og syd-vest vendt terrasse, hvor roen og den helt uimodståelig flotte og uspolerede udsigt over det kæmpestore naturområde mod syd, kan nydes fra første parket, og solens bue nydes fra den står op tidlig morgen i øst og langsomt går ned bag klitterne i vest sent på de lune sommeraftener.

Området: Skodbjerge-området er et fantastisk skønt og meget kuperet naturområde, som er beliggende ca. 12 km syd for Hvide Sande. Hvide Sande byder på en aktiv og spændende fiskerihavn, lystbådehavn, mange butikker, svømmehal. Endvidere er der ca. 13 km til det store aktivitetscenter SeaWest, hvor der er vandland, bowling, hoppe-loppeland, minigolf, wellness- og fitnesscenter. Fra området er der cykelstiforbindelse til både Nymindegab, Hvide Sande og helt til Søndervig.

Indretning: Nydeligt nyt køkken med parketgulv og loft til kip. Åben forbindelse til meget hyggelig og pænt møbleret spise- og opholdsstue, med brændeovn og ligeledes med parketgulv og loft til kip, herfra er der adgang til skøn øst vendt morgen terrasse. Fordelingsgang med dør til den syd-vest vendte terrasse. Nydeligt nyere badeværelse med klinkegulv med varme og bruser. Stort soveværelse med dobbelt seng. Værelse med 2 enkelt senge og adgang til lille hems. Fra stuen er der desuden adgang til en hyggelig syd-vest vendt udestue, med vinduer fra gulv til loft, hvor I kan nyde udsigten med en kop kaffe. Selv på en kølig sommeraften kan terrassevarmeren forlænge den hyggelige feriestemning. Fint lille fritliggende redskabsskur.

Udlejning: Huset lejes ud gennem Feriepartner Hvide Sande: Lejeindtægt for 2024 udgør pt. kr. 102.400 incl. forbrug og forventes at kunne lande ca. 10-15.000 kr. højere. P.t. er uge 32, 34 og 37 ejerspærret, så ved en hurtig handel er der fin mulighed for at holde sommerferie i dette meget hyggelige og velbeliggende sommerhus i Skodbjerge. Udlejningsbudget for 2025 på kr. 100.000,- + forbrug

Fakta om boligen
Boligareal: 65 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/2
Bygget/Ombygget: 1962
Grundstørrelse: 1895 m²
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 1.945.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.826 kr.
Udbetaling 100.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 11.392 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 9.061 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Hans Jørgen Lauridsen

Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Vestjylland ApS – Ringkøbing

Om kommunen

INDBYGGERE

56.218

GRUNDSKYLD

16,400‰

KOMMUNESKAT

25,00%

SKOLER

19

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.094 kr./md.
Børnehave 2.066 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
8,84 km
Indkøb:
4,38 km
Daginstitution:
0 m
Skole:
0 m
Sport og fritid:
0 m
Sundhed:
0 m
Ladestandere:
3,72 km
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.