• Plantegninger

Tingodden 311 Aargab, 6960 Hvide Sande

Fritidsbolig | 112 m2|3 vær.

Kontantpris 3.475.000 kr. Ejerudgift pr. md. 2.742 kr.

Skønt og meget velbeliggende  kvalitets-sommerhus fra 2018, kun 250 meter fra Vesterhavet.

Huset: Virkelig flot, velholdt og særdeles velbygget 6 personers kvalitetshus fra 2018, med flot sortmalet træfacade, træ-alu vinduer og tag af tagpap, beliggende på 1.491 kvm let kuperet naturgrund blot 250 meter fra stranden. Huset ligger ugeneret/privat på lille lukket vej, med meget begrænset trafik og omgivet af flotte diger og klitter. Store delvis lukkede og overdækkede læfyldte terrasse arealer mod både  syd, vest, øst og nord, hvor der kan nydes udsigt over klitlandskab, og solen hele dagen fra sol-opgang i øst, til solnedgang bag klitterne mod nord-vest. Huset, der indvendigt fremstår meget lyst, venligt og indbydende overalt, med bl.a. lyse laminat/klinke-gulve, troldtektlofter, hvide fyldningsdøre, samt loft til kip i alle rum, byder herudover også på bl.a. varmepumpe, brændeovn, stor sauna, udendørs brus og fuldt isoleret udhus med vaskemaskine og tørretumbler samt skabsplads.
 
Området: Årgab er et flot kuperet naturskønt og særdeles attraktivt område tæt ved hav og fjord og med ca. 3 km til Hvide Sande, som bl.a. byder på en aktiv og spændende fiskerihavn, lystbådehavn, mange butikker og svømmehal. Ydermere er der kun ca. 16 km til Søndervig og helårsgolfbane. Der er cykelstiforbindelse til Nymindegab, Hvide Sande og Søndervig. Læs mere på hvidesande.dk.
 
Indretning: Huset byder velkommen i lækker og lys entré med slidstærke laminat gulve og flotte troldtekt lofter med spots, der også er gennemgående i husets køkken og værelser. Der er desuden god skabsplads i entréen og adgang til alle husets rum. Stort og flot køkken/alrum fra "Svane"  med udgang til både overdækket og vestvendt terrasse. Køkkenet har et flot lysindfald og ligger med smuk udsigt over klitlandskab. Stuen ligger i åben forbindelse med køkken/alrummet med hyggeligt sofaarrangement og dejlig brændeovn. 3 gode værelser alle med dobbelt senge og faste skabe. 2 badeværelser fra "Svane" med flotte 60x60 fliser m. gulvvarme og troldtekt loft m. spots, det ene ligger med direkte adgang fra det ene værelse, hvor det andet er med dejlig og stor sauna samt udgang til udendørs brus.

 
Udlejning: Huset lejes p.t. ud i begrænset omfang igennem det meget anerkendte udlejningsbureau Esmark: Budgetteret lejeindtægt for 2025 ved max. udlejning udgør ca. kr. 194.000 + forbrugsafgifter på ca. kr. 10.000,-. Ved 60/40 reglen og 34% skat giver det kr. 171.800 eller ca. kr. 14.300 pr. måned efter skat i tilskud til evt. rente og afdrag på lån, ejendomsskat, forsikring, renovation, ejendomsværdiskat, vedligeholdelse m.v.

Fakta om boligen
Boligareal: 112 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 2/3
Bygget/Ombygget: 2018
Grundstørrelse: 1491 m²
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 3.475.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.742 kr.
Udbetaling 175.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 20.270 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 16.125 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Hans Jørgen Lauridsen

Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Vestjylland ApS – Ringkøbing

Om kommunen

INDBYGGERE

56.218

GRUNDSKYLD

16,400‰

KOMMUNESKAT

25,00%

SKOLER

19

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.094 kr./md.
Børnehave 2.066 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
1,45 km
Indkøb:
3,71 km
Daginstitution:
6,93 km
Skole:
4,49 km
Sport og fritid:
4,35 km
Sundhed:
3,6 km
Ladestandere:
585 m
Lynladere:
4,26 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.