Spring til hovedindhold
  • Plantegninger

Arvidvej 174 Bjerregaard, 6960 Hvide Sande

Fritidsbolig | 120 m2|4 vær.

Kontantpris 3.195.000 kr. Ejerudgift pr. md. 2.266 kr.

Virkelig flot, præsentabelt og særdeles velbygget og veludstyret Planet-sommerhus fra 2020.

Huset:Virkelig præsentabelt og særdeles velbygget "Planet" kvalitets-sommerhus med god plads til hele familien. Boligen, der er opført i 2020, med facader af sortmalet træ, tag af sorte cementtagsten og træ-alu vinduer, er på i alt 120 kvm. Huset er beliggende på en dejlig 1929 kvm. stor og nem naturgrund i det populære fritidshusområde Bjerregård, tæt ved både Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, med bl.a. skøn delvis lukket og overdækket syd- og vest vendt træ-terrasse, bl.a. med lækker ude-spa. Endvidere er huset, naturligvis opvarmet med energivenlig varmepumpe.
 
Området:Bjerregård er et populært større sommerhusområde på sydlige del af den smalle landtange Holmsland Klithvor, hvor man har mulighed for at koble af og nyde ferien, og nyde udsigten til de høje klitter der skærmer godt af for det brusende Vesterhav, ca. 15 km. syd for Hvide Sande og ca. 10 km fra det store aktivitetscenter SeaWest i Lønne. I Bjerregård findes også en købmandsbutik samt en lille hyggelig fiskerestaurant. Den hyggelige og meget aktive turist- og fiskeriby Hvide Sande er bestemt  også et besøg værd. Her findes bl.a spændende fiskerihavn, mange butikker og hyggelige caféer/restauranter, svømmehal og turistaktiviteter året rundt.
 
Indretning: Dejlig rummelig entré, med klinkegulv, faste skabe, vaskemaskine og god plads til fod- og overtøjet. Fra entréen er der adgang til en skøn, lys og rummelig stue/opholdsrum med loft til kip og store vinduespartier, som giver fantastisk udsigt til naturen omkring huset og til terrassen. Virkelig lækkert samtale-køkken, beliggende i åben forbindelse med stuen. 2 virkelig flotte badeværelser, begge med bruseniche og klinkegulv m/varme og det ene desuden med adgang til sauna. Fire gode soveværelser, alle med adgang fra opholdsrummet. To af værelserne har dobbeltseng, mens de to andre begge har 2 enkelt senge. 
 
Udlejning: Huset lejes ud gennem Esmark Feriehusudlejning: Lejeindtægt for 2023 udgjorde kr. 209.748 + forbrugsafgifter på kr. 36.463. Ved 60/40 reglen og 34% skat giver det kr. 205.405 eller ca. kr. 17.117 pr. måned efter skat i tilskud til evt. rente og afdrag på lån, forbrugsafgifter, boligskatter, forsikring, renovation, vedligeholdelse m.v.

Fakta om boligen
Boligareal: 120 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/4
Bygget/Ombygget: 2020
Grundstørrelse: 1354 m²
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 3.195.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.266 kr.
Udbetaling 160.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 18.307 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 14.588 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Hans Jørgen Lauridsen

Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Vestjylland ApS – Ringkøbing

Om kommunen

INDBYGGERE

56.218

GRUNDSKYLD

16,400‰

KOMMUNESKAT

25,00%

SKOLER

19

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.094 kr./md.
Børnehave 2.066 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
4,03 km
Indkøb:
1,51 km
Daginstitution:
0 m
Skole:
9,2 km
Sport og fritid:
9,18 km
Sundhed:
0 m
Ladestandere:
1,43 km
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.