• Plantegninger

Sønder Klitvej 172, 1., Haurvig 6960 Hvide Sande

Fritidsbolig | 79 m2|3 vær.

Kontantpris 1.095.000 kr. Ejerudgift pr. md. 1.568 kr.

Dejlig lys og rummelig ferielejlighed med pragtfuld udsigt over Ringkøbing Fjord

Lejligheden: Skøn lys ferielejlighed på 79 kvm. beliggende i naturskønne Skodbjerge, med en pragtfuld udsigt over Ringkøbing Fjord, hvor solopgangen kan nydes over vandet. Lejligheden er en del af 5 lejligheder i ejerlejlighedsforeningen Sønder Klitvej 172, etableret i det tidligere "Hotel Skodbjerge". Med 800 meter til Vesterhavet er der ikke langt til kilometervis af hvide sandstrande og bølgebrus. I Skodbjerge-området er der flere store, frie klitarealer udover en dejlig strand, så I både kan nyde afslappende gåture og bade om sommeren. Fra lejligheden og den ene terrasse, er der desuden skøn udsigt direkte til Ringkøbing Fjord.

Området:Skodbjerge-området er et fantastisk skønt og meget kuperet naturområde, som er beliggende ca. 12 km syd for Hvide Sande. Hvide Sande byder på en aktiv og spændende fiskerihavn, lystbådehavn,mange butikker, svømmehal. Endvidere er der ca. 13 km til det store aktivitetscenter SeaWest, hvor der erv andland, bowling, hoppe-loppeland, minigolf, wellness- og fitnesscenter. Fra området er der cykelstiforbindelse til både Nymindegab, Hvide Sande og Søndervig.

Indretning: Rummelig entre med god plads til fod- og overtøjet. I den lyse stue som er i åben forbindelse med et veludstyret køkken, er der et skønt lysindfald med panoramaudsigt over Ringkøbing Fjord. Alt fremstår velholdt og lyst i lejligheden, som er moderne indrettet og indbyder til hygge både inde og ude. Der er tre soveværelser, to med dobbeltsenge og en med to enkeltsenge. Det dejlige lyse badeværelse har både gulvvarme, bruseniche, vaskemaskine, sauna og spabad, så I rigtig kan blive varmet igennem efter en tur på stranden. Lejligheden råder over to skønne terrasser. Fra den sydøstvendte terrasse er der en fantastisk udsigt over Ringkøbing Fjord, mens udsigten til det smukke kuperede klitlandskab og solnedgangen nydes fra den nord-vest vendte terrasse.

Udlejning: Lejligheden er tilmeldt udlejning igennem Novasol. Lejeindtægt til ejer udgjorde i 2023 kr. 77.537 + forbrugsindtægt kr. 21.292. Lejeindtægten forventes i 2024 på samme niveau - forhør venligst nærmere. Ved 60/40 reglen og 34% skat giver det ca. kr. 88.073 eller kr. 7.339 pr. måned efter skat i tilskud til evt. renter og afdrag på lån, forbrugsafg., boligskatter, forsikring, renovation, vedligehold m.v

Fakta om boligen
Boligareal: 79 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/3
Bygget/Ombygget: 1959/2004
Grundstørrelse: 1765 m²
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 1.095.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.568 kr.
Udbetaling 55.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 6.494 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.163 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Hans Jørgen Lauridsen

Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Vestjylland ApS – Ringkøbing

Om kommunen

INDBYGGERE

56.218

GRUNDSKYLD

16,400‰

KOMMUNESKAT

25,00%

SKOLER

19

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.094 kr./md.
Børnehave 2.066 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
8,34 km
Indkøb:
4,87 km
Daginstitution:
0 m
Skole:
0 m
Sport og fritid:
0 m
Sundhed:
0 m
Ladestandere:
4,27 km
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.