• Plantegninger

Klevevej 41B Kleve, 6950 Ringkøbing

Fritidsbolig | 120 m2|5 vær.

Kontantpris 2.850.000 kr. Ejerudgift pr. md. 2.143 kr.

Virkelig lækkert nyere luksus sommerhus med kæmpestor delvis overdækket terrasse.

Huset: 
Virkelig pænt, velholdt, smagfuldt indrettet og velopført nyere fritidshus, på 120 kvm. + 4 kvm. integreret redskabsrum, opført med facader i træ, træ-alu vinduer og tag af listet tagpap. Huset, der er omgivet af en kæmpestor delvis overdækket og afskærmet træ-terrasse, har gulvvarme overalt indenfor og fremstår generelt virkelig lyst og venligt og særdeles indbydende med bl.a. store vinduespartier, troldtekt-lofter til kip og lyse døre samt lyse gipsvægge. Huset, der opvarmes via energivenlig luft til vand varmpepumpe, er beliggende på en hyggelig græsklædt grund, der ligger direkte ud til populær Put and take fiskesø, hvortil der flot panorama udsigt fra terrassen, og til klitterne, der strækker sig langs Søndervig strand i syd og til op forbi Houvig i nord. Til den hvide sandstrand og Vesterhavet, er der kun ca. 1200 meter.

Området:
Lodbjerg Hede / Kleve, er et udbygget og populært feriehusområde beliggende mellem hav og fjorde med bl.a. 18 hullers helårsgolfbane, fiskesø. Området er beliggende kun ca. 2-3 km fra den aktive turistby Søndervig, som byder på mange aktiviteter for hele familien - bl.a. kan nævnes diverse hyggelige caféer, restauranter og butikker samt Lalandia Feriecenter med stort badeland, Monky Tonky land og meget mere. Området indbyder også raske gåture i det naturskønne område eller til stranden. Læs mere på sondervig.dk.

Indretning:
Entre med klinkegulv, vaskemaskine. Dejligt lyst kombineret TVIS køkken/alrum og stue med brændeovn, spiseafdeling og sofaafdeling, hvor der både fra køkken og stue er adgang til den store syd-vest vendte terrasse. Ialt 4 soverum, 3 med dobbeltsenge og 1 med sovesofa. 2 virkelig lækre badeværelser, begge med klinkegulve, væghængte toiletter, bruseniche og i det ene desuden  spabad og adgang til sauna. 

Udlejning: 
Huset lejes ud gennem Esmark Feriehusudlejning: Lejeindtægt for 2023 udgjorde kr. 138.695 + forbrugsafgifter på kr. 9.811. Ved 60/40 reglen og 34% skat giver det kr. 127.615 eller ca. kr. 10.634 pr. måned efter skat i tilskud til evt. rente og afdrag på lån, forbrugsafgifter, boligskatter, forsikring, renovation, vedligeholdelse m.v.

Fakta om boligen
Boligareal: 120 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/4
Bygget/Ombygget: 2018
Grundstørrelse: 833 m²
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 2.850.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.143 kr.
Udbetaling 145.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 16.640 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 13.237 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Hans Jørgen Lauridsen

Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Vestjylland ApS – Ringkøbing

Om kommunen

INDBYGGERE

56.218

GRUNDSKYLD

16,400‰

KOMMUNESKAT

25,00%

SKOLER

19

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.094 kr./md.
Børnehave 2.066 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
627 m
Indkøb:
2,95 km
Daginstitution:
3,5 km
Skole:
3,25 km
Sport og fritid:
3,43 km
Sundhed:
2,92 km
Ladestandere:
1,14 km
Lynladere:
2,64 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.