Spring til hovedindhold
  • Plantegninger

Mågedalen 58 Houvig, 6950 Ringkøbing

Fritidsbolig | 85 m2|3 vær.

Kontantpris 3.295.000 kr. Ejerudgift pr. md. 2.739 kr.

Velbeliggende og renoveret sommerhus med fantastisk udsigt til klitterne

Huset:
Sommerhuset beliggende på Mågedalen 58 byder på en boligoplevelse, som forener enkel komfort med en naturskøn beliggenhed. Med et samlet boligareal på 85 m2 og 2 værelser henvender huset sig til dem, der søger et sted til afslapning, væk fra hverdagens stress og jag. Sommerhuset blev gennemgribende renoveret i 2019, hvilket betyder, at det fremstår med en stilfuld og moderne indretning, der stadig formår at bevare den hyggelige atmosfære, som kendetegner et sommerhus. Stuen er udstyret med store vinduespartier, som sikrer et fantastisk lysindfald og samtidig tilbyder en skøn udsigt til de nærliggende klitter.
 
Området:
Houvig er et flot kuperet og naturskønt område med ca. 2-3 km til 18 hullers helårsgolfbane, fiskesø m.v. samt den populære ferie- og badeby Søndervig, som byder på mange aktiviteter for hele familien - bl.a. kan nævnes diverse hyggelige caféer, restauranter og butikker samt Lalandia Feriecenter med stort badeland, Monky Tonky land og meget mere. Fra området er der cykelstiforbindelse helt til Nymindegab i syd. Læs mere på sondervig.dk.
 
Indretning:
Den hyggelige brændeovn i stuen skaber en varm og indbydende atmosfære, hvilket gør rummet til et naturligt samlingspunkt. Dette ligger i åben forbindelse med husets køkken og rummer plads til mange hyggelige stunder, både når det angår madlavning og afslapning. Et af sommerhusets store plusser er også den store sydvendte og læfyldte træterrasse. Terrassen giver mulighed for at forlænge sommerens lune aftener og nyde udendørs middage eller blot at slappe af med udsigten til klitterne. Placeringen mod syd sikrer desuden, at man kan få det maksimale ud af solen fra morgen til aften. Huset rummer to værelser, som begge er indrettet med dobbeltseng. Badeværelset er moderne og stilfuldt indrettet med bl.a. store går klinker m/gulvvarme, som også beklæder siderne i brusenichen. Der er tænkt over detaljerne og funktionaliteten, hvilket gør dette rum både praktisk og komfortabelt.
 
Udlejning:
Huset lejes ud gennem Esmark: Lejeindtægt for 2024 udgør pr. 16.09.2024 kr. 95.000 + forbrug. Ved 60/40 reglen og 34% skat giver det kr. 85.000 eller ca. kr. 7.100 pr. måned efter skat i tilskud til evt. rente og afdrag på lån, ejendomsskat, forsikring, renovation, ejendomsværdiskat, vedligeholdelse m.v.

Fakta om boligen
Boligareal: 85 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/2
Bygget/Ombygget: 1980/2019
Grundstørrelse: 1393 m²
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 3.295.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.739 kr.
Udbetaling 165.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 18.893 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 15.055 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Brian Andersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Vestjylland ApS – Ringkøbing

Om kommunen

INDBYGGERE

56.218

GRUNDSKYLD

16,400‰

KOMMUNESKAT

25,00%

SKOLER

19

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.094 kr./md.
Børnehave 2.066 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
440 m
Indkøb:
2,76 km
Daginstitution:
4,19 km
Skole:
4,01 km
Sport og fritid:
4,19 km
Sundhed:
2,75 km
Ladestandere:
1,97 km
Lynladere:
2,55 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.