1 / 29

+ 26

  • Plantegninger
Solgt

Skodbjergevej 17 Haurvig, 6960 Hvide Sande

Fritidsbolig | 88 m2|3 vær.

Kontantpris - kr. Ejerudgift pr. md. - kr.

Huset:
Virkelig skønt og meget ugeneret beliggende,  meget velholdt og solidt og godt opført ”Blåbjerg” sommerhus fra 1989 med facader af træ, (malet i 2021) trævinduer,(malet i 2023) og eternittag fra 2003. Huset, der er optimalt indrettet, byder på 88 kvm. + 8 kvm. overdækket sydvendt terrasse samt 10 kvm. fritliggende redskabsrum er beliggende højt i området på en helt fantastisk og meget kuperet 2099 kvm. stor naturgrund, hvor huset er omgivet af stor skøn træ terrasse og klitter, samt placeret meget privat og ugeneret i egen klitgryde kun ca. 600 meter fra Vesterhavets blå bølger og den hvide sandstrand. Fra grunden er der skøn terrasse/udsigtsspot hvorfra der er udsigt til Ringkøbing Fjord, samt lille havkik over den kuperede hede og klitlandskab. Opvarmning sker via varmepumpe der kan styres hjemmefra, så man ikke kommer til et koldt hus. Desuden et fint redskabsrum til cykler, havemøbler og grill m.m.
Området:
Skodbjerge-området er et fantastisk skønt og meget kuperet naturområde, som er beliggende ca. 12 km fra Hvide Sande. Hvide Sande byder på en aktiv og spændende fiskerihavn, lystbådehavn, mange butikker, svømmehal. Endvidere er der ca. 13 km til det store aktivitetscenter SeaWest, hvor der er vandland, bowling, hoppe-loppeland, minigolf, wellness- og fitnesscenter. Fra området er der meget fin cykelstiforbindelse igennem det skønne kuperede klitlandskab både til Nymindegab, Hvide Sande og helt til Søndervig. Læs mere på hvidesande.dk.
Indretning:
Huset byder velkommen i entré/spiseafdeling med flisegulv og halvmur mod køkken. Lyst og funktionelt køkken med flisegulv. Skøn stor opholdsstue med tæppegulv, brændeovn og med adgang til stor, dejlig total ugeneret sydvendt og delvis overdækket træ terrasse. Badeværelse med lyst badeværelsesmiljø, flisegulve med gulvvarme, spabad, sauna og bruseniche, toilet samt vaskemaskine. Soveværelse med dobbeltseng og 3 faste skabe, samt med adgang til terrassen mod vest Soveværelse med dobbeltseng, tæppegulv og 1 fast skab, og endeligt et værelse med køjeseng, tæppegulv og 1 skab.
Udlejning: 
Huset lejes ud gennem Esmark Feriehusudlejning, hvor huset hvert år besøges af lejere, som kommer tilbage år efter år, hvorfor der ligger mange forhåndsreservationer for både 2025 og 2026. Lejeindtægt for 2023 udgjorde kr. 130.946 + forbrugsafgifter på kr. 13.549. Ved 60/40 reglen og 34% skat giver det kr. 124.422 eller ca. kr. 10.368 pr. måned efter skat i tilskud til evt. rente og afdrag på lån, forbrugsafgifter, boligskatter, forsikring, renovation, vedligeholdelse m.v.

Fakta om boligen
Boligareal: 88 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/3
Bygget/Ombygget: 1989
Grundstørrelse: 2099 m²
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris -
Ejerudgift pr. md. -
Udbetaling -
Brutto ekskl. ejerudgift -
Netto ekskl. ejerudgift -

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Hans Jørgen Lauridsen

Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Vestjylland ApS – Ringkøbing

Om kommunen

INDBYGGERE

56.218

GRUNDSKYLD

16,400‰

KOMMUNESKAT

25,00%

SKOLER

19

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.094 kr./md.
Børnehave 2.066 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
8,67 km
Indkøb:
4,55 km
Daginstitution:
0 m
Skole:
0 m
Sport og fritid:
0 m
Sundhed:
0 m
Ladestandere:
3,89 km
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.