Spring til hovedindhold
  • Plantegninger

Liseborgvej 33A 8800 Viborg

Villa | 132 m2|4 vær.

Kontantpris 1.695.000 kr. Ejerudgift pr. md. 1.798 kr.

Velholdt etplansvilla i attraktivt og børnevenligt område

Søger I en hyggelig villa med en lukket og solrig have nær hverdagens vigtige faciliteter, så lad os vise jer denne velindrettede villa på 132 m2.

Området har de perfekte rammer for familielivet, uanset om man har små, mellemstore eller store børn. Der er veletablerede stisystemer, der forbinder området til skolen og Liseborg Centret samt kort afstand til indkøb. Den skønne natur ved Liseborg Plantage ligger endda lige på den anden side af hækken. Og som et vanvittigt aktiv til ejendommen har man også adgang til til en ca. 200 m2 stor køkkenhave, så her kan i tage børnene med ud og grave jeres egne kartofler op, eller hvad i nu ønsker at forsyne jer med.

Der er sket en løbende vedligeholdelse og villaen fremstår derfor i en pæn stand, der er et godt udgangspunkt for at tilsætte jeres eget personlige præg. Her kan vi fremhæve nyt Decra-tag og efterisolering i 2017, nyt bryggers, gæstetoilet, forhave og klinker i entréen i 2018.

Man får adgang til boligen enten via en fin entré, hvor der også ligger et gæstetoilet, eller via det praktiske bryggers, der er indrettet med skabe og hvor der er plads til vaskefaciliteter. Fra bryggers går man videre ind i en fordelergang, hvor der ligger et rummeligt soveværelse med indbyggede skabe, yderligere to værelser, der kan deles op, så man får 3 børneværelser og endelig er der også et badeværelse med bruseniche. I gangen er
der et par indbyggede garderobeskabe, der ligger i forbindelse med badeværelset og gæstetoilettet. Den anden del af boligen består af et klassisk køkken med mange skabe og godt med bordplads. I åben forbindelse med køkkenet ligger en stor og hyggelig stue, hvor der er god plads til både spiseafdeling og sofakrog.

Fra stuen er der udgang til en overdækket terrasse, der forlænger de gode sommeraftener. Haven er anlagt med en grøn plæne, dekorative buske og træer og her er der også opført et drivhus. Til villaen hører selvfølgelig også en garage med el-port og et udhus.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Fakta om boligen
Boligareal: 132 m²
Stue/Værelser: 1/3
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1970
Grundstørrelse: 700 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 1.695.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.798 kr.
Udbetaling 85.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 9.535 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 7.600 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Lasse Christensen

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Viborg Mægleren
Mobil. 2674 2773

Om kommunen

INDBYGGERE

97.472

GRUNDSKYLD

11,500‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

24

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.927 kr./md.
Børnehave 2.030 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
140 m
Indkøb:
369 m
Daginstitution:
327 m
Skole:
542 m
Sport og fritid:
359 m
Sundhed:
373 m
Ladestandere:
658 m
Lynladere:
2,09 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.