• Plantegninger
  • Plantegninger

Mølhøj 17 6950 Ringkøbing

Villa | 151 m2|6 vær.

Kontantpris 3.125.000 kr. Ejerudgift pr. md. 1.830 kr.

Velbygget etplansvilla fra år 2008 – fremstår meget velholdt og med en velfungerende indretning

Huset:
Denne nydelige og meget velholdte villa er opført i år 2008. Huset fremstår med klassiske murstensfacader som har flotte rødlige og brune farvespil. Valmet sort betontag og generelt store vinduespartier som giver et dejligt lysindfald i huset. Velbygget med bl.a. hvide vandskurede indervægge, ludede fyrretræslofter og f.eks. pæne beigefarvede klinker. I alt 151 m2 med en velfungerende indretning. Bl.a. en værelsesfløj med tilknyttet husets badeværelse og et stort dejligt køkken/alrum, hvor der er god plads til samvær. Grunden er på 591 m2 med flot og velanlagt have. Her ses en nem forhave anlagt med grus og fine krukker som pynter ligesom en lukket baghave med meget flot stenbelægning, stedsegrønt, græsplæne og lille haveskur. Dejlig stor fliseterrasse mod syd med markise som kan køres ud på varme dage og flisebelagt indkørsel til husets tilhørende murede 35 m2 garage med bagvedliggende værksted/redskabsrum.

Området:
Villaen er beliggende i et dejligt villakvarter med kun max 400 meter til fjorden. Her er en dejlig strandpromenade ind mod Ringkøbings bymidte med charmerende brostensbelagte gader som snor sig bl.a. forbi denne gl. købstadsbys flotte Torv og ned til det maritime og hyggelige havnemiljø. Her er gode cafeer og restauranter og så byder byen desuden på og pasningsmuligheder samt et væld af aktivitetstilbud med bl.a. surfklub, idrætshal, svømmehal, biograf m.m. Og fra centrum er der kun ca. 10 km til ferie- og badebyen Søndervig ved Vesterhavet. Læs evt. mere på visitringkoebing.dk.

Indretning:
Man bydes velkommen i husets rummelige entre, hvorfra der er adgang til et nydeligt gæstetoilet med tidløst hvidt inventar og sanitet. I en fin rød tråd går samme stil igen i husets flotte badeværelse med bruseniche. Fordelingsgang til 3 værelser, heraf et dejligt soveværelse med indbyggede skabe og egen udgang til skøn morgenterrasse. Går man til højre for entreen træder man i husets bryggers med bl.a. vaskefaciliteter i god arbejdshøjde. Køkken i åben forbindelse med stort skønt alrum, hvorfra der er udgang til sydvendt terrasse. Fremhæves skal det fine lysindfald fra bl.a. et stort vinduesparti mod sydvest. Smagfuldt hvidt køkkeninventar og franske døre til regulær opholdsstue med hjemlig atmosfære.

Fakta om boligen
Boligareal: 151 m²
Stue/Værelser: 2/4
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 2008
Grundstørrelse: 591 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 3.125.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.830 kr.
Udbetaling 160.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 17.724 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 14.163 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Brian Andersen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Vestjylland ApS – Ringkøbing

Om kommunen

INDBYGGERE

56.218

GRUNDSKYLD

16,400‰

KOMMUNESKAT

25,00%

SKOLER

19

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.094 kr./md.
Børnehave 2.066 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
197 m
Indkøb:
874 m
Daginstitution:
812 m
Skole:
537 m
Sport og fritid:
213 m
Sundhed:
680 m
Ladestandere:
314 m
Lynladere:
1,16 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.