• Mastefoto
  • Plantegninger
  • Mastefoto

Oddevejen 129 5500 Middelfart

Fritidsbolig | 75 m2|3 vær.

Kontantpris 2.095.000 kr. Ejerudgift pr. md. 2.660 kr.

Flot moderniseret feriebolig

Så er der mulighed for et totalt nyrenoveret feriehus beliggende på den naturskønne Hindsgavl halvø. Her er blandt andet nyt køkken, 2 nye badeværelser, nye egetræsgulve med varme, nyt stort vinduesparti  og de fleste øvrige vinduer er også skiftet og med 3 lags glas, forbedret til vaskemaskine i teknikskab, stik til opladning af bil samt nymalet overalt. Ferieboligen, tegnet af arkitekt og professor Hans Munch Hansen, ligger midt i naturen på den smukke Hindsgavl halvø. Gå eller løb direkte fra ferieboligen ud i den store bøgeskov eller ned til Fænøsund. Hindsgavl halvøen byder på utallige stier gennem skoven, dyrehaven og langs vandet. Her finder du også et naturcenter, udfordrende forhindringsbaner til glæde for både små og store og flere populære isboder. Det arkitekttegnede hus i gule teglsten indeholder lys stue med loft til kip og med pejs (pt. lukket af), flot nyt køkken, 2 soveværelser med i alt 6 sovepladser, 2 helt nye badeværelser. Fra stuen er der udgang til den dejlige terrasse hvor der er lagt nye fliser.Boligen opvarmes med fjernvarme og kan derfor benyttes hele året - der er ny varmeveksler til varmt vand og fjernbetjent varmestyring. Som ejer af en bolig i Feriebyen, kan man benytte alle de tilhørende faciliteter. Her kan nævnes både indendørs- og udendørs pool, minigolf, boldbaner, legeplads mv.  Desuden sikrer den fantastiske beliggenhed, at man kun er få meter fra både vand og skov, hvor man blandt andet kan køre mountainbike, sejle kajak eller fiske efter havørreder. Alle huse i ferieområdet samt fællesområderne er under tilsyn af feriecenteret. Ejerforeningen passer de grønne arealer, så man skal ikke bekymre sig om at skulle slå græs eller klippe hæk. Udvendig og indvendig vedligeholdelse af boligen varetages af ejer. I ferieområdet kan børnene trygt benytte de store, parklignende fællesarealer, legepladser, boldbaner og spil, mens de voksne slapper af og nyder de fantastiske omgivelser.

Fakta om boligen
Boligareal: 75 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/2
Bygget/Ombygget: 1983
Grundstørrelse: 80590 m²
Andre fakta:
  • Legeplads
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 2.095.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.660 kr.
Udbetaling 105.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 11.943 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 9.481 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Jan Bendorf

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Estate Strandstoft A/S - Middelfart

Om kommunen

INDBYGGERE

40.158

GRUNDSKYLD

6,800‰

KOMMUNESKAT

25,80%

SKOLER

12

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.516 kr./md.
Børnehave 2.016 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
589 m
Indkøb:
1,82 km
Daginstitution:
1,44 km
Skole:
1,19 km
Sport og fritid:
1,06 km
Sundhed:
1,24 km
Ladestandere:
222 m
Lynladere:
3,42 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.