• Plantegninger
  • Plantegninger

Tinghøjvej 30 Rønnebjerg, 9760 Vrå

Villa | 179 m2|5 vær.

Kontantpris 1.295.000 kr. Ejerudgift pr. md. 1.722 kr.

Her er der rigtig god plads - både ude og inde.

Tinghøjvej 30, Rønnebjerg, 9760 Vrå, er en dejlig ejendom - beliggende i et naturskønt område, kendt for sin landlige charme og rolige omgivelser. Ejendommen ligger tæt på både skov og åbne marker, hvilket giver gode muligheder for naturoplevelser og udendørs aktiviteter. og du har mulighed for at fiske i bækken, der danner skel ved engmatriklen. Afstanden til enten Tårs eller Vrå er overkommelig og her finder du dagligvarebutikker, skoler og andre fritids faciliteter. Ejendommens placeringen giver også let adgang til områdets større byer som Hjørring og Aalborg via nærliggende motorvej. Boligen byder på en hyggelig og funktionel indretning, hvor du først bliver mødt af bryggers, hvor der er plads til vaskesøjle og her finder man også opgangen til 1. salen. Fra Bryggers kommer man ind i køkken/alrum med god plads til spisebordet og der er udgang til udestuen med dejligt lysindfald og ekstra opholdsplads. Selve køkkenet fremstår lyst og indbydende med skabselementer med fyrretræslåger og både opvaskemaskine og indbygnings ovn er placeret i god ergonomisk højde. Fra køkkenet kommer du til kombineret spise-/opholds stue som er rummelig og dejlig lys og med store vinduer i gavlen, der giver et dejligt lysindfald og udsigt over den omkring liggende natur. Husets anden indgang er via entré, der giver adgang til både et værelse samt husets ene badeværelse, som er lyst og indbydende og man kan ligeledes komme direkte til stuen fra entreen. Fra køkkenet kan du også komme til husets værelses afdeling, hvor du finder tre gode og charmerende værelser med synlige bjælker og lyse laminatgulve - i værelsesafdelingen finder du også husets andet badeværelse med hvidt skabs arrangement og med hvid sanitet og bruser. 1-salen byder på et stort opholdsrum, som kan anvendes som stue eller kontor - ja, mulighederne er mange - samt to gode værelser, et i hver ende af overetagen (overetagen fremstår ikke som udnyttetpå BBR, så det er ekstra m² der forventes registreret). I det regulære udhus/værksted/stald på 170 m² er der også mulighed for at have mindre dyrehold eller bruge rummene til hobbyaktiviteter, der kræver ekstra plads og der er gode hestebokse i staldafsnittet. Ude finder du stort græsareal, som er indrammet af træer og buske og mulighed for stor køkkenhave og og der er opsat et stort buet drivhus, så der er alle muligheder for at blive selvforsynende med frugt og grøntsager. I gå-afstand fra boligen er der engparcel, der har bækken i skel og her er der alle muligheder for at nyde stilheden og roen og med lidt held fange aftensmaden - så en ejendom der er ideel for både et aktivt familieliv og for afslapning i rolige omgivelser.

Fakta om boligen
Boligareal: 179 m²
Stue/Værelser: 2/6
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1903/1979
Grundstørrelse: 19076 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 1.295.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.722 kr.
Udbetaling 65.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 7.440 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.864 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Pia Thestrup

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Boligmægleren Tårs - Tårs
Mobil. 2033 1457

Om kommunen

INDBYGGERE

63.544

GRUNDSKYLD

16,500‰

KOMMUNESKAT

26,21%

SKOLER

7

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.402 kr./md.
Børnehave 2.065 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
3,13 km
Indkøb:
3,83 km
Daginstitution:
3,6 km
Skole:
3,66 km
Sport og fritid:
3,47 km
Sundhed:
3,86 km
Ladestandere:
3,95 km
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.