• Plantegninger

Nørdamvej 33 Nørdam, 9632 Møldrup

Villa | 205 m2|7 vær.

Kontantpris 1.298.000 kr. Ejerudgift pr. md. 1.557 kr.

SUPER NATURSKØNT BELIGGENDE VILLA PÅ KÆMPEGRUND

Omgivelserne her er noget helt særligt. Et kuperet landskab med åbne marker, skove samt masser af anden skøn natur, er det som jeres nye hjem ligger lige midt i – hvis altså jeres adresse fremover hedder Nørdamvej 33. Villaen er beliggende mellem Møldrup og Skals med kort afstand til endnu flere af områdets byer, som blandt andet Viborg, Skive, Randers og Hobro. Den næsten 5.000 m2 store grund afspejler naturen omkring den. Således er det nærmest kun gårdspladsen, der er plan, mens haven er smukt kuperet, hvilket giver mange spændende steder at gå på opdagelse foruden flere, dejlige hyggekroge. Haven er blevet opdateret over de senere år, med en meget stor fokus på biodiversitet, brugsværdi, men samtidig et minimum af nødvendig vedligeholdelse. Her er masser af smukke, gamle træer, som sammen med det kuperede terræn giver indtrykket af at være isoleret fra larm og uro. Det er ganske enkelt et sted, man føler sig godt tilpas. Endelig skal det med, at der i haven er et rummeligt drivhus/orangeri, hvor I kan sidde og nyde varmen i foråret og efteråret under de imponerende og ret gavmilde vinranker. Villaen er opført i 1989 og byder på i alt 205 gode kvadratmeter. Disse er indrettet med et kombineret bryggers og entré, gang, to badeværelser plus hele fem fine børneværelser. I den anden del af boligen er her et stort, lyst køkken/alrum med spiseplads, en hyggelig stue samt et soveværelse, så husets totale antal værelser altså når op på seks. Villaen fremstår i fin, velholdt stand, om end et noget oprindeligt udtryk. Her er foretaget de nødvendige, løbende udbedringer i den i øvrigt meget solidt opførte ejendom. Fra jeres nye hjem er der mindre end fem kilometer (under et kvarter på cykel) ind til både Skals og  Møldrup,hvor I har daginstitution, skole, indkøb, sportshal, lægehus m.m. Der er desuden gode busforbindelser til mange af områdets byen.

Fakta om boligen
Boligareal: 205 m²
Stue/Værelser: 1/6
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1989
Grundstørrelse: 4833 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 1.298.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.557 kr.
Udbetaling 65.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 7.465 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 5.940 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Ole Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler
Estate Aalestrup Ejendomskontor

Om kommunen

INDBYGGERE

97.472

GRUNDSKYLD

11,500‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

24

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.927 kr./md.
Børnehave 2.030 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
1,77 km
Indkøb:
2,85 km
Daginstitution:
2,4 km
Skole:
3,39 km
Sport og fritid:
3,33 km
Sundhed:
4 km
Ladestandere:
8,01 km
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.