Spring til hovedindhold
  • Plantegninger

Ll. Torupvej 3, Ll. Torup 8832 Skals

Villa | 185 m2|4 vær.

Kontantpris 995.000 kr. Ejerudgift pr. md. 1.646 kr.

Privat beliggende landejendom med mange muligheder

Med omkring 100 meter til nærmeste nabo får I al den fred og ro I kunne tænke jer. Det er altså hvis I bliver de nye ejere af denne velbeliggende landejendom, som er omdannet til en bolig med masser af muligheder for pladskrævende hobby eller erhverv fra hjemadressen. Stuehuset er indrettet i to plan, med et stueplan indeholdende entré, køkken med spiseplads, gang samt regulær stue med lysindfald fra tre sider. Fra køkkenet er der udgang til terrasse og have. Førstesalen tilføjer en stue/multirum, soveværelse samt to børneværelser. Fra stuen er der udgang til en fransk altan, hvor det relativt store vinduesparti lukker en del lys ind i rummet. I en tilbygning har I så et praktisk bryggers/vaskerum samt viktualierum. Den ene længe er delvist omdannet til bolig, hvor I har badeværelse, et selvstændigt værelse samt to disponible rum. Endelig rummer ejendommen en tredje længe, hvor I har en lade med rigtigt mange anvendelsesmuligheder. I gavlen af denne er indsat en garageport, mens det ret store solcelleanlæg på taget af ejendommen hjælper med til at holde forbrugsudgifterne nede. Ejendommen er opført i 1923. Her er foretaget en renovering i 1987 og stuehus m.m. fremstår nu i et udtryk, som afspejler dette. Dermed vil I som de nye ejere måske vælge at udnytte den gode plads til at modernisere boligen og dermed sætte jeres eget præg på den. I kan glæde jer over, at I nok får en af landets letteste haver; den næsten 4.000 m2 store grund er primært udlagt i græsplæne, foruden den meget store flisebelagte for- og gårdsplads, som rummer mulighed for at parkere endog rigtigt mange biler. Hvis I anskaffer jer en robotplæneklipper, så har I praktisk taget ingen havearbejde, som tager jeres tid. Til gengæld er her så masser af plads til boldspil og leg m.m. Fra jeres nye hjem har I mindre end tre km ind til Ulbjerg, som har både købmand, idrætsforening m.m . Derudover er der ikke langt at køre til mange af regionens mellemstore byer. Ejendommen ligger  ved `Flensborg plantage´som byder på mange naturoplevelser f.eks gå og cykelture m.m.

Fakta om boligen
Boligareal: 185 m²
Stue/Værelser: 2/0
Kælderstørrelse: 4 m²
Bygget/Ombygget: 1923/1987
Grundstørrelse: 3825 m²
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 995.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.646 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 5.648 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 4.499 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Ole Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler
Estate Aalestrup Ejendomskontor

Om kommunen

INDBYGGERE

97.472

GRUNDSKYLD

11,500‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

24

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.927 kr./md.
Børnehave 2.030 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
1,79 km
Indkøb:
3,16 km
Daginstitution:
3,45 km
Skole:
3,52 km
Sport og fritid:
2,8 km
Sundhed:
7,21 km
Ladestandere:
7,78 km
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.