Spring til hovedindhold
1 / 42

+ 39

  • Plantegninger
Nyhed!

Vendehøj 90 8543 Hornslet

Villa | 187 m2|5 vær.

Kontantpris 5.495.000 kr. Ejerudgift pr. md. 3.748 kr.

Flot længehus i romantisk stil med smukke detaljer

Er I til den romantiske stil med fokus på de helt små detaljer, så er dette fine hus på 182 m2 måske noget for jer
 
Vil I gerne bo i hyggelige omgivelser, hvor det er nemt at få hverdagen til at gå op som familie? Så er Hornslet tæt på Århus helt sikkert noget for jer. Hornslev byder nemlig på lidt af det hele og noget for alle. Her er der masser af muligheder for at klare ugens indkøb med diverse supermarkeder og den nærmeste skole til familiens yngste medlemmer ligger kun 2 km væk. 
 
I Hornslet er det heller intet problem at være aktiv, og I kan for eksempel benytte jer af ét af de mange idrætstilbud eller et af byens fitnesscentre. Der er også flere flotte gå-, cykel- og løbeture i lokalområdet, og hvis I er mere til at afslapning og en god film, kan I gøre det i byens lokale biograf. 
 
Hornslet ligger heller ikke langt fra nogle af Djurslands smukkeste naturområder, blandt andet Mols Bjerge Nationalpark, Kalø Vig og Følle Strand. Aarhus kan I nå med både bus, letbane og motorvej, og Randers kan I nå på kun omkring 30 minutter i bil. Det er altså nemt og bekvemt at komme både syd- og nordpå.
 
Når I ankommer, bliver I mødt af et lækkert H-hus med dobbelt carport, hvor I kan parkere bilen. Dertil har I også tilhørende redskabsrum.
 
Herfra kan I gå ind via husets praktiske bryggers, som har placeret vaskemaskine og tørretumbler i behændig højde. Teknikken er praktisk gemt væk bag en skabsvæg og på modsatte side har du opbevaring til alt det praktiske. 
 
I kan også gå ind via husets overdækkede hovedindgang, som byder jer velkommen i en lys og rummelig entré, hvor I møder det gennemgående slidebensparket, som løber igennem hele huset. Entréen fungerer som en fordelingsgang til de første tre værelser, det ene badeværelse samt bryggerset. Alle tre værelser er rummelige og kan benyttes til både børneværelser eller rummeligt kontor til hjemmearbejdsdagene. 
 
Når I bevæger jer videre gennem huset, kommer I til køkken/alrummet og stuen, som i den grad indbyder til hygge og samvær med en dejlig, lys og åben atmosfære. Her sikrer akustikfelterne i loftet den gode lyd, og den store bordplads i køkkenet samt køkkenøen i midten skaber gode rammer for madlavningen – alene eller hele familien samlet. Herfra er der let adgang til husets soveværelse med udgang til det fri og et lækkert walk-in. Dertil kommer huset største badeværelser. Vender man blikket på husets udearealer er haven skabt til familien der nyder ude såvel som inde, med urtehave og hyggelige lækroge under den overdækkede terrasse.

Fakta om boligen
Boligareal: 187 m²
Stue/Værelser: 1/4
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 2024
Grundstørrelse: 988 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 5.495.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 3.748 kr.
Udbetaling 275.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 30.582 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 24.274 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Thomas Hansen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Allebo Lystrup - Skødstrup ApS
Mobil. 8110 2828

Om kommunen

INDBYGGERE

44.076

GRUNDSKYLD

14,200‰

KOMMUNESKAT

25,90%

SKOLER

10

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.382 kr./md.
Børnehave 1.857 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
38 m
Indkøb:
237 m
Daginstitution:
462 m
Skole:
852 m
Sport og fritid:
1,31 km
Sundhed:
995 m
Ladestandere:
340 m
Lynladere:
5,69 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.