Spring til hovedindhold
  • Plantegninger

Nordtoftevej 13 8240 Risskov

Villa | 168 m2|4 vær.

Kontantpris 7.199.000 kr. Ejerudgift pr. md. 4.014 kr.

Smukt, gennemført liebhaveri i populært nabolag

Sammenhæng. Originale løsninger. Og stor respekt for ejendommens oprindelige arkitektur er det, der slår én i møde på Nordtoftevej 13, hvor denne skønne ejendom ligger placeret for enden af vejen, der ligger i et attraktivt villakvarter nær de faciliteter, som binder hverdagen sammen.
 
Den arkitekttegnede villa blev gennemgribende renoveret i 2015, hvor man holdt fast i det smukke, klassiske udtryk med rene linjer og en enkelhed, der stadig i dag er eftertragtet.
 
Inde lever ejendommen op til alt det, man håber på, når man ser villaen udefra. Smukke, svenske ølandsfliser med fossiler i, flotte trægulve og en modernisering der er lykkedes på alle parametre. Æstetikken er gennemført, og stilen er sikker, hvilket blandt andet farvekoderne, som har oprindelse hos Paustian vidner om, ligesom det gennemgående tidløse design og de mange detaljer med en finish, der er helt uforlignelig.
 
Ud over en delvis udskiftning af vinduer, kan I se frem til et smukt køkkenalrum fra 2019 med et speciallavet køkken, der er snedkereret til lige præcis denne bolig. Der er varme under de smukke ølandsfliser og Quooker i den nedfældede stålvask, der er en del af den massive stålbordplade. Derudover er egetræsskufferne naturligvis tappede - og så leder det østvendte vinduesparti udelyset langt ind i rummet, mens terrassedørene mod vest leder jer ud på terrassen.
 
Via skydedør nås husets stue, der med sit store sydvendte vinduesparti byder på et særdeles generøst lysindfald dagen lang. Herinde ligger samme massive gulv af asketræ, som findes gennem hele villaen - og så er der god plads til børn, venner og hverdagsliv samt udgang til terrasse.
 
Forældreafsnittet byder på et dejligt værelse med skabsplads og et smukt badeværelse med kar og gulvvarme, mens etagen også har god plads til familiens yngste i de 2 børneværelser og på det nydelige badeværelse, børnene kan deles om.
 
Boligen rummer også en særdeles brugbar underetage med flot trægulv, en god loftshøjde og masser af skabsplads. Den unikke trappe leder ned til et stort nedgangsrum, der tidligere har været brugt som multirum, når familiens børn har haft venner til gamer-aftener mm.
 
Etagen rummer også vaskerum samt yderligere tre gode rum med et væld af brugsmuligheder, måske skal I etablere et hobbyrum, en hjemmebiograf, kontor eller måske et godt træningslokale?
 
Ejendommen er ikke alene markant og helt mageløs, også haven er misundelsesværdig. I kan se frem til et pragtfuldt udemiljø med terrasser mod samtlige solrige verdenshjørner - hårdtræsterrassen er blot et halvt år gammel, mens de øvrige terrasser er lagt om i 2021.
 
Haven er overkommelig og har udover plads til afslapning også plæne til leg, boldspil og hyggestunder.

Fakta om boligen
Boligareal: 168 m²
Stue/Værelser: 1/3
Kælderstørrelse: 100 m²
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 1968
Grundstørrelse: 969 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 7.199.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 4.014 kr.
Udbetaling 360.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 40.044 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 32.291 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Jakob Møller

Ejendomsmægler MDE
Estate Allebo Lystrup - Skødstrup ApS

Om kommunen

INDBYGGERE

367.095

GRUNDSKYLD

6,000‰

KOMMUNESKAT

24,52%

SKOLER

45

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.687 kr./md.
Børnehave 2.032 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
150 m
Indkøb:
92 m
Daginstitution:
337 m
Skole:
625 m
Sport og fritid:
483 m
Sundhed:
586 m
Ladestandere:
79 m
Lynladere:
2,62 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.