• Plantegninger

Ronæsbrovej 12 Ronæs, 5580 Nørre Aaby

Villa | 418 m2|14 vær.

Kontantpris 3.995.000 kr. Ejerudgift pr. md. 2.867 kr.

Smuk ejendom i 1 række til Fjorden

Drømmer du om en bolig med en enestående karakter og en helt særlig beliggenhed? Velkommen til Ronæsbrovej 12, en ejendom ud over det sædvanlige, hvor hver eneste detalje emmer af historie og charme. Beliggende i det idylliske Føns, blot et stenkast fra vandet, finder du denne herskabelige perle med en vidunderlig udsigt til Fugleværnsfondens reservat ved Fønsvang Sø.

Ejendommen, der oprindeligt har fungeret som en gammel købmandsbutik, stråler med sin herskabelige arkitektur og unikke detaljer, der vidner om en svunden tid. De smukt udsmykkede facader og det imponerende indgangsparti inviterer dig indenfor til en boligoplevelse, der er noget helt særligt.

Med sine generøse 418 kvadratmeter er der plads til både store armbevægelser og hyggelige stunder. Hjemmet byder på flere smukt indrettede stuer med højt til loftet, originale trægulve og store vinduer, der bader rummene i naturligt lys. Her er der rig mulighed for at skabe både private og fælles områder, der tilgodeser hele familiens behov.

Den store spisestue er perfekt til hyggelige middage og festlige sammenkomster, mens de mange værelser giver plads til både familie og gæster. Ejendommens badeværelser er elegant indrettet med moderne faciliteter, der matcher husets historiske charme.

Udenfor finder du en stor, dejlig have, hvor der er plads til leg, afslapning og grønne fingre. Terrassen inviterer til sommeraftener med grill og hygge, mens du nyder den rolige atmosfære og den fantastiske udsigt til det omkringliggende landskab.

Vær opmærksom på, at de omkringliggende bygninger ikke medfølger og ikke kan tilkøbes. Dette betyder dog også, at du får en uforstyrret oplevelse af at bo i en oase midt i naturen.

Ronæsbrovej 12 er ikke bare en bolig - det er et hjem, hvor sjæl og historie mødes i en perfekt symbiose, og hvor nye minder venter på at blive skabt. Oplev det selv, og bliv en del af det smukke Føns med denne helt særlige ejendom.

Fakta om boligen
Boligareal: 418 m²
Stue/Værelser: 4/10
Kælderstørrelse: 10 m²
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 1890
Grundstørrelse: 2399 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 3.995.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.867 kr.
Udbetaling 200.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 22.956 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 18.232 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

Per Strandstoft

Indehaver, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Estate Strandstoft A/S - Middelfart

Om kommunen

INDBYGGERE

40.158

GRUNDSKYLD

6,800‰

KOMMUNESKAT

25,80%

SKOLER

12

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.516 kr./md.
Børnehave 2.016 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
409 m
Indkøb:
3,95 km
Daginstitution:
1,16 km
Skole:
3,4 km
Sport og fritid:
3,3 km
Sundhed:
4,34 km
Ladestandere:
2,97 km
Lynladere:
5,78 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

  • Pytten 11, Viby, 5580 Nørre Aaby

    3.995.000

    Villa | 6 vær. | 304 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.