1 / 23

+ 20

  • Plantegninger
Solgt

Nørre Alle 5 4400 Kalundborg

Villa | 94 m2|3 vær.

Kontantpris - kr. Ejerudgift pr. md. - kr.

SKØN BY-VILLA, BELIGGENDE LIGE I HJERTET AF KALUNDBORG

Velkommen til Nørre Alle 5, en velplaceret murermestervilla i hjertet af Kalundborg, hvor charme og centralt byliv mødes. Denne ejendom præsenterer en unik mulighed for at bo komfortabelt og nyde det pulserende bymiljø med alle tænkelige faciliteter lige ved hånden.
 
Beliggende kun en kort gåtur fra bymidten, tilbyder ejendommen let adgang til både det yrende cafeliv og de hyggelige handelsgader. Møllebakken, blot få minutter fra hjemmet, tager vejret fra enhver med sin imponerende udsigt og fredfyldte atmosfære. Her skulle det være enkelt at udforske byens fortræffeligheder, foretage sine indkøb, eller blot nyde en afslappende stund i naturens rum.
 
Den stilrene græsplæne komplementeres af enkelte bede og et generøst fliseareal - ideelt til udetid uden bekymringer. En indbydende træterrasse fuldender haven og giver plads til afslapning og sociale sammenkomster.
 
Denne hjemlige oase byder på en række velovervejede rum. Modtag dine gæster i en entré, som flyder over i stueetagens samlingspunkter: en hyggelig opholdsstue og en separat, indbydende spisestue. Køkkenet fra IKEA bærer præg af 00'ernes stil og funktioner, altid holdt lyst og indbydende. Udestuen, med sit generøse lysindfald og direkte adgang til terrassen, fremstår som et sandt tilflugtssted året rundt.
På 1. salen bydes du indenfor i såvel et multifunktionelt værelse som det rummelige soveværelse. Badeværelset overrasker positivt med moderne finish, herunder bruseniche og gulvvarme.
Nedenunder venter en særdeles anvendelig kælder, idet man finder disponibelt rum, rigelig opbevaringsplads, funktionelt vaskerum samt en fjernvarme-unit fra år 2016.
 
Denne bolig er som skræddersyet til det moderne menneske der værdsætter et bynært miljø, uden at gå på kompromis med boligkvaliteten.
 
Så hvis du ønsker en hverdag, hvor komfort og byliv går op i en højere enhed, så er Nørre Alle 5 stedet for dig. Vi ser frem til at byde dig velkommen hjem.

Fakta om boligen
Boligareal: 94 m²
Stue/Værelser: 1/2
Kælderstørrelse: 57 m²
Plan: 3 plan
Bygget/Ombygget: 1947/1992
Grundstørrelse: 774 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris -
Ejerudgift pr. md. -
Udbetaling -
Brutto ekskl. ejerudgift -
Netto ekskl. ejerudgift -

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Thomas Ziegler Linnemann Jensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/tryghedsmærke, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Estate Kalundborg
Mobil. 3044 0017

Om kommunen

INDBYGGERE

48.309

GRUNDSKYLD

16,600‰

KOMMUNESKAT

24,20%

SKOLER

16

BØRNEPASNING

Vuggestue 2.684 kr./md.
Børnehave 2.228 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
63 m
Indkøb:
457 m
Daginstitution:
440 m
Skole:
944 m
Sport og fritid:
764 m
Sundhed:
386 m
Ladestandere:
185 m
Lynladere:
185 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.