Spring til hovedindhold
1 / 20

Åbent hus

Model.Pictures[1].Description

+ 18

ÅBENT HUS
ÅBENT HUS

Rungsted Strandvej 303 2970 Hørsholm

Villa | 274 m2|7 vær.

Kontantpris 11.500.000 kr. Ejerudgift pr. md. 6.288 kr.

Åbent hus

Gennemført og uimodståelig villa - kvalitet til fingerspidserne...!

Denne villa på Rungsted Strandvej byder velkommen med en betagende charme. De hvidpudsede facader, palævinduer og det røde tegltag med kvistvinduer skaber et elegant og indbydende ydre. Indenfor fortsætter de charmerende detaljer, hvor 274 kvm oser af kvalitet og sans for detaljer. Hver kvadratmeter er nøje gennemtænkt, og det er tydeligt, at intet er overladt til tilfældighederne. Haven er smukt anlagt, og fra terrassen ved det lille lysthus kan man nyde et skønt kig til Øresund, mens skoven omfavner huset fra den modsatte side.Hallen byder dig velkommen med et imponerende førstehåndsindtryk, og de høje forventninger indfries til fulde i dette velholdte og kvalitetsbevidste hjem. De to stuer en suite og spisestuen har Dinesen plankegulve, mens stuk og rosetter fremhæver den herskabelige atmosfære. Simonsen & Czechura har skabt de klassiske skabselementer i både køkken og bryggers, og med gulvvarme i hele underetagen er komforten i topklasse.Stueetagen rummer udover de to stuer, spisestuen, køkkenet og bryggerset også et praktisk gæstetoilet i forbindelse med hallen. På første sal finder man tre værelser, et walk-in-closet og et rummeligt badeværelse med både karbad og bruseniche. Anden sal byder på endnu et værelse med eget bad, perfekt til gæster eller som en privat suite.Grunden er smukt afskærmet fra naboerne på Strandvejen, hvilket giver en følelse af privatliv i den solrige have. Den skrånende og helt lukkede grund skaber en oase, hvor man ugeneret kan nyde udsigten, terrasserne, havepavillonen, bålstedet og de blomstrende bede.Beliggenheden er unik med kun 100 meter til Øresund på den ene side og en lille skov på den anden. Naturen omkring huset er en stor fordel, og man er samtidig tæt på hverdagens bekvemmeligheder med daginstitutioner i gåafstand og kun få kilometer til indkøb, skoler, gymnasium og idrætsfaciliteter. Fritiden kan nydes med friske gåture langs strandvejen mod Rungsted Havn eller i skoven ved Kokkedal Slot.Denne villa er et sandt paradis, hvor hverdagens luksus og naturens skønhed går op i en højere enhed.

Fakta om boligen
Boligareal: 274 m²
Stue/Værelser: 4/3
Kælderstørrelse: 0 m²
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 1899/2008
Grundstørrelse: 1057 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 11.500.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 6.288 kr.
Udbetaling 575.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 63.792 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 51.902 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Morten Friis

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Estate Helsingør - Morten Friis

Om kommunen

INDBYGGERE

24.811

GRUNDSKYLD

8,500‰

KOMMUNESKAT

23,70%

SKOLER

4

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.925 kr./md.
Børnehave 1.960 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
26 m
Indkøb:
1,63 km
Daginstitution:
336 m
Skole:
1,73 km
Sport og fritid:
1,64 km
Sundhed:
1,82 km
Ladestandere:
1,17 km
Lynladere:
3,06 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.