1 / 21
Tilmeld
Tilmeld
Tilmeld

Åbent hus med tilmelding

Model.Pictures[1].Description

+ 19

  • Plantegninger
Nyhed!

Østre Pennehavevej 1D 2960 Rungsted Kyst

Villa | 255 m2|4 vær.

Kontantpris 13.500.000 kr. Ejerudgift pr. md. 5.016 kr.
Tilmeld
Tilmeld
Tilmeld

Åbent hus med tilmelding

Plads, plads og atter plads...

Her er virkelig god plads til alle. For den familie, som elsker at have masser af plads, eller måske har brug for en dejlig hjemmearbejdsplads, teenageafdeling eller bare plads til gæster, er denne fantastiske ejendom måske lige noget for jer.Her er hele 406 etagemeter, fordelt på 3 plan (kælder, stue og 1. sal). Samtidig ligger ejendommen dejligt tæt på Folehaven, indkøbsmuligheder på Rungsted Torv og Kystbanen på Rungsted Station, så her er man tæt på rigtig mange ting – og hverdagen vil være supernem for de fleste. På den anden side af gaden ligger den skønne Rungsted Golfklub, som har en af Danmarks bedste parkbaner. Er man golfentusiast, er der ikke langt til en god bane. I Rungsted er der både gode skoler og gymnasium, og det samme gælder sportsfaciliteter som skøjte- og svømmehal samt tennisbaner. Den charmerende lystbådehavn Rungsted Havn har store ambitioner og har gjort det så godt for sig selv, at den i dag dominerer oplevelsen af, hvor Rungsted ligger – også her er der gode spisesteder og en hyggelig atmosfære. Over for havnen boede de kendte Johannes Ewald og Karen Blixen, og Blixenhaven er altid evig inspirerende at gå en dejlig tur i.Selve ejendommen indeholder en smuk entré med gæstetoilet, plads til overtøjet og en imponerende hall med trappeløb til 1. salen og kælderen. Videre fremme møder man hele tre stuer, som får dejligt meget lys fra de store vinduespartier, som er gennemgående i hele ejendommen. I stuen er der dejlig loftshøjde, mange charmerende detaljer bl.a. med stuk og plankegulve, en hyggelig pejs samt udgang til den overkommelige, solrige have. I forlængelse af stuerne er der et køkken i hvide materialer med en mindre spiseplads samt et praktisk viktualierum. Selve køkkenet har også en separat indgang, så man nemt kan komme ind med indkøbsvarerne direkte i køkkenet. Fra den store hall bevæger vi os op på 1. salen, hvor den gode loftshøjde fortsætter. Her er der mulighed for at få mange enkeltværelser eller tre kæmpestore værelser – mulighederne er mange og kan nemt tilpasses den enkeltes behov. Det ene værelse har udgang til en balkon, hvorfra man kan nyde udsigten til områdets trætoppe og omkringliggende hustage. På 1. salen finder man også et separat toilet samt et badeværelse med både brus og kar i flotte, lyse flisematerialer. Tilbage i hallen igen bevæger vi os nu ned til kælderen, som byder på utallige muligheder – enten en gæsteafdeling, hjemmekontor eller måske til teenageren, som bare vil have sin helt egen ”lejlighed”. I kælderen finder man en separat indgang, et badeværelse med brus, to gode disponible rum med godt lysindfald, vaskerum, teknikrum samt et stort åbent disponibelt rum med tilhørende køkken. Her er der virkelig mange muligheder for den kreative sjæl.Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at give os et kald og få en fremvisning!

Fakta om boligen
Boligareal: 255 m²
Stue/Værelser: 2/4
Kælderstørrelse: 151 m²
Plan: 3 plan
Bygget/Ombygget: 1933
Grundstørrelse: 1492 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 13.500.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 5.016 kr.
Udbetaling 675.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 77.272 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 62.803 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering

Kontakt

Lasse Danner Holm

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Estate Hørsholm

Om kommunen

INDBYGGERE

24.811

GRUNDSKYLD

8,500‰

KOMMUNESKAT

23,70%

SKOLER

4

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.925 kr./md.
Børnehave 1.960 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
90 m
Indkøb:
234 m
Daginstitution:
336 m
Skole:
506 m
Sport og fritid:
1,47 km
Sundhed:
222 m
Ladestandere:
1,26 km
Lynladere:
1,93 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

  • Nyhed

    Rungsted Strandvej 81, 2960 Rungsted Kyst

    15.800.000

    Villa | 4 vær. | 268/50 m2

  • Gl Vallerødvej 30A, 2960 Rungsted Kyst

    12.995.000

    Villa | 6 vær. | 230 m2

  • Ny pris

    Åbent hus med tilmelding: tors 04/07 kl. 10.00 - 18.00

    Solbakkevej 1, 2960 Rungsted Kyst

    10.495.000

    Villa | 5 vær. | 187 m2

  • Tæt på Øresund

    Kildevej 31A, 2960 Rungsted Kyst

    12.400.000

    Villa | 5 vær. | 221 m2

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.