Spring til hovedindhold
  • Plantegninger

Herlev Hovedgade 194 2730 Herlev

Villa | 223 m2|5 vær.

Kontantpris 9.495.000 kr. Ejerudgift pr. md. 4.688 kr.

Moderne palæ-villa på 223 kvm. Velegnet til flere formål

Trukket lidt væk fra vejen ligger denne imponerende pragtvilla og venter på nye ejere, der enten ønsker at bo i herskabelige omgivelser eller udnytte den fremragende indretning og beliggenhed til liberalt erhverv eller som bolig for to generationer.
 
Ejendommen er opført i 2012 og fremstår skarpt og yderst præsentabelt. Opvarmningen sker ved et jordvarmeanlæg, og der er gulvvarme overalt på de to fantastiske etager, som kan anvendes på mange forskellige måder. En del af stueetagen har egen indgang, badeværelse, tekøkken og to store værelser, hvilket gør det ideelt for en arkitekt, revisor eller behandler, der ønsker præsentable forhold, så gæster og kunder føler sig velkomne og prioriterede. Alternativt kan familiens voksne børn bo her i nogle år, mens de studerer i København eller Lyngby, som begge nemt kan nås fra denne attraktive beliggenhed.
 
I stueetagen træder man først ind i en hall, hvorfra der er fløjdøre ind til den højloftede stue og udgang til terrassen på den modsatte side. Der er også åbent til første sal og stuen heroppe. I hallen findes en skabsgang og et badeværelse, samt indgang til afdelingen med bad, to værelser og tekøkken. Fra stuen er der franske døre til det dejlige køkken, som har adgang til et bryggers med alle praktiske faciliteter samt egen ind- og udgang.
 
På første sal er der yderligere fire vidunderlige rum. Soveværelset har skabsvæg og et stort luksusbadeværelse med eksklusivt toilet og to håndvaske. Derudover er der to værelser og en stue med fransk altan. Hele huset fremstår lækkert, lyst og i høj kvalitet, hvilket også gælder udearealerne, hvor der er ny belægning foran huset, en ny carport med el og en elegant løsning til sorteringsspandene, så de ikke skæmmer det smukke helhedsindtryk af ejendommen. Der er plads til både egne og gæsters biler på grunden, og bagtil findes en skøn og helt ugeneret have, hvor man kan opholde sig i ro. Huset er naturligvis udstyret med et moderne og effektivt alarmsystem.
 
Beliggenheden i Herlev er i et villakvarter med nem adgang til både Herlevs faciliteter og andre bydele. Der er få minutters gang til bus 5C, som kører til Nørrebro og videre til indre by i København på overraskende kort tid. Man kan også tage i modsat retning til Lyngby med bus, tog eller på cykel, og snart også med Letbanen.

Fakta om boligen
Boligareal: 223 m²
Stue/Værelser: 2/5
Kælderstørrelse: 0 m²
Plan: 2 plan
Bygget/Ombygget: 2012
Grundstørrelse: 1027 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 9.495.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 4.688 kr.
Udbetaling 475.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 52.747 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 42.863 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Peter Sepstrup

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Estate Brønshøj - Vanløse - Herlev

Om kommunen

INDBYGGERE

29.876

GRUNDSKYLD

5,400‰

KOMMUNESKAT

23,70%

SKOLER

4

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.290 kr./md.
Børnehave 2.138 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
148 m
Indkøb:
459 m
Daginstitution:
667 m
Skole:
476 m
Sport og fritid:
419 m
Sundhed:
870 m
Ladestandere:
287 m
Lynladere:
964 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.