Spring til hovedindhold
1 / 24

+ 21

  • Plantegninger
Solgt

Brunellevej 5 Kraghave, 2630 Taastrup

Villa | 188 m2|7 vær.

Kontantpris - kr. Ejerudgift pr. md. - kr.

På Brunellevej 5 i Taastrup udfolder denne pæne og rummelige etplansvilla sig på 188 m2. I kommer til at bo i det attraktive kvarter, Kraghave, som både kan bryste sig af at være centralt placeret og samtidig ligge ud til et grønt fællesareal. Omkring 100 meter fra adressen finder I et busstoppested, og indenfor en radius af to kilometer når I alle hverdagens fornødenheder såsom skoler, daginstitution, fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder samt S-toget mod København fra Høje Taastrup St. Boligen er opført af Lind & Risør i 2006 og præsenterer sig med murstensfacade og tegltag. Ved ankomsten parkerer I bilen i den integrerede carport og fortsætter indenfor, hvor I kan glæde jer til flotte plankegulve, gulvvarme overalt, en fordelagtig rumfordeling og store værelser. I den ene ende ligger der en afdeling med et praktisk bryggers med nyere vaskefaciliteter samt tre fine værelser, der deles om et badeværelse med bruseniche. I den modsatte ende møder I et afsnit med yderligere to værelser, hvoraf det ene via et walk-through-closet har adgang til et lækkert badeværelse med hjørnebadekar og en separat bruseniche.I centrum af det hele ligger opholdsmiljøet, der naturligt vil komme til at fungere som familiens samlingspunkt, både når der skal laves lektier og tilberedes livretter i det stilrene HTH-køkken med hvidt interiør og en mørk stenbordplade i kontrast hertil. Køkkenet er tilmed veludstyret med nyere hvidevarer såsom kombi-ovn, opvaskemaskine og induktionskogeplade. Der er åben forbindelse til spisestuen, og gennem glasdørene føres I videre ind i den hyggelige stue med et fantastisk lysindfald fra gulv-til-loft-vinduerne, som ydermere er udstyret med fjernbetjente mørklægningsgardiner.Både fra spisestuen og stuen er der udgang til den pragtfulde have, hvor I kan nyde sommeren på terrassemiljøerne enten i for- eller baghaven, som begge har markiser.Kan I se jer selv bo her? Kontakt os for en fremvisning.

Fakta om boligen
Boligareal: 188 m²
Stue/Værelser: 1/6
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 2006
Grundstørrelse: 744 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris -
Ejerudgift pr. md. -
Udbetaling -
Brutto ekskl. ejerudgift -
Netto ekskl. ejerudgift -

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Serdar Demir

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Taastrup og Hedehusene A/S
Mobil. 2146 5822

Om kommunen

INDBYGGERE

57.540

GRUNDSKYLD

6,300‰

KOMMUNESKAT

24,60%

SKOLER

9

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.713 kr./md.
Børnehave 2.089 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
105 m
Indkøb:
1,71 km
Daginstitution:
745 m
Skole:
804 m
Sport og fritid:
962 m
Sundhed:
1,61 km
Ladestandere:
1,3 km
Lynladere:
2,12 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.