• Plantegninger
  • Plantegninger

Barholtvej 90 9830 Tårs

Landejendom | 119 m2|3 vær.

Kontantpris 1.850.000 kr. Ejerudgift pr. md. 2.180 kr.

Barholtvej 90 er rummeligt og funktionelt indrettet. Her kommer man ind i entreen som giver adgang til et værelse med laminat gulv og herfra er der adgang til koldt viktualierum. Fra entreen har man har også adgang til udhuset hvor der er værkstedsrum mv. Du kan ligeledes komme til husets badeværelse samt til køkken /allrummet. Badeværelset byder på lyst arrangement samt plads til både vaskemaskine og tørretumbler og der er stor muret bruseniche. Stort køkken / alrum med plads til at mange spisende gæster kan nyde maden i brændeovnens skær, selve køkkenet er lyst med fyldningslåger, som er både praktisk og veludstyret, ideelt til madlavning og familie aktiviteter, der er gulvvarme under det fine skiferlook klinkegulv, fra spisepladsen har man også udgang til den sydvendte terrasse.Via den dobbelte franske dør kommer du til stuen, som er lys og indbydende med plankegulv og med vinduerne mod syd, dette giver et flot lysindfald og udsigt over den smukke natur. Fra stuen har man adgang til soveværelset ligeledes med plankegulv. Ejendommen har en dejlig stor have, der byder på masser af plads til leg, afslapning og udendørs sysler. Der er rig mulighed for at anlægge en køkkenhave, blomsterbede eller blot nyde det grønne udendørs areal. På ejendommen er der regulære udhuse med bl.a. hestestald med 3 bokse der er yderligere plads til at lave 2 bokse mere - i stalden er der støbt nyt gulv og udenfor er der lavet et heste læskur, Du finder også stald med dybstrøelse og plads til kreaturer i løsdrift, så mulighederne er mange, så alt i alt en charmerende ejendom beliggende i et naturskønt og fredeligt område.Ejendommen ligger omgivet af åbne marker og grønne landskaber, hvilket giver en rolig og afslappende atmosfære med rig mulighed for naturoplevelser og udendørs aktiviteter. Beliggenheden er ideel for dem, der søger et hjem i landlige omgivelser, men stadig ønsker nem adgang til hverdagens bekvemmeligheder, da Tårs kun ligger en kort køretur væk og skolebussen kører lige for enden af grusvejen der fører hen til ejendommen. I Tårs finder man dagligvarebutikker, skole, institutioner og lokale faciliteter, og kører man ca. 20 min er man i Hjørring midtby.

Fakta om boligen
Boligareal: 119 m²
Driftsbygninger: 753 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 0/0
Bygget/Ombygget: 1969/1990
Grundstørrelse: 54750 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 1.850.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.180 kr.
Udbetaling 95.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 10.545 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 8.314 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Pia Thestrup

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Boligmægleren Tårs - Tårs
Mobil. 2033 1457

Om kommunen

INDBYGGERE

63.544

GRUNDSKYLD

16,500‰

KOMMUNESKAT

26,21%

SKOLER

7

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.402 kr./md.
Børnehave 2.065 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
2,13 km
Indkøb:
3,66 km
Daginstitution:
3,56 km
Skole:
3,93 km
Sport og fritid:
4,05 km
Sundhed:
3,71 km
Ladestandere:
3,45 km
Lynladere:
8,76 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.