• Plantegninger

Lundvej 14 Troestrup, 9500 Hobro

Landejendom | 244 m2|9 vær.

Kontantpris 1.500.000 kr. Ejerudgift pr. md. 1.772 kr.

Skønt beliggende landejendom med fint stuehus og rummelige udhuse.

Det er en ejendom med god plads, ude såvel som inde, vi her har fornøjelsen af at præsentere for jer. Derudover er det en ejendom, som ligger meget naturskønt, ligesom de rolige omgivelser absolut bør fremhæves. Starter vi vores rundtur i stuehuset, får I her en bolig i to plan. Stueplanet byder på godt bryggers, et få år gammelt badeværelse, entré samt  stort køkken/alrum med god spiseplads. Desuden er her en stor vinkelstue, hvor de franske døre åbner op til en hyggelig spisestue. Her skal I især lægge mærke til den unikke trædekoration i loftet. Endelig er her et godt, regulært soveværelse med masser af skabsplads plus et fint walk-in – ligeledes med skabe. På førstesalen kommer I op til et stort multirum/stue med rigtigt mange anvendelsesmuligheder samt yderligere fire værelser, så totalen af værelser i huset når op på fem. Det er dermed en bolig, som er velegnet til den lidt større familie. Til ejendommen hører nogle meget rummelige og fine udhuse. Her er der blandt andet fyrrum, hvor I både har et nye træfyr (fastbrændsel) samt et pillefyr, så I dermed får mulighed for en fleksibel opvarmning, som tilmed kan vise sig at være økonomisk attraktiv. Desuden rummer udhusene et praktisk værksted, en garage samt masser af yderligere gode kvadratmeter, som kan anvendes til en lang række formål – f.eks. en pladskrævende hobby eller at drive erhverv fra hjemadressen. Det skal med, at der på udhusene er et større solcelleanlæg, som producerer en betydelig mængde el. Haven er lige så ugeneret, som den er skøn at opholde sig i. Her kan I for alvor nyde de utroligt rolige omgivelser, hvor I er omgivet af marker næsten 360 grader rundt om jer. Desuden har I ikke langt til skove og andre naturoplevelser. Med blot et par kilometer til Klejtrup, Bjerregrav og Møldrup har I overraskende kort afstand til alt det, I skal bruge i hverdagen i form af daginstitution, skoler, indkøb, fritidsaktiviteter, læge, tandlæge, offentlig transport mm.
Se en flot præsentation af  boligen

Fakta om boligen
Boligareal: 244 m²
Driftsbygninger: 693 m²
Kælderstørrelse: 12 m²
Stue/Værelser: 3/6
Plan: 3 plan
Bygget/Ombygget: 1914/1994
Grundstørrelse: 26764 m²
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 1.500.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.772 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 8.466 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 6.747 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Ole Mortensen

Indehaver, Ejendomsmægler
Estate Aalestrup Ejendomskontor

Om kommunen

INDBYGGERE

97.472

GRUNDSKYLD

11,500‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

24

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.927 kr./md.
Børnehave 2.030 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
2,99 km
Indkøb:
3,81 km
Daginstitution:
3,81 km
Skole:
3,82 km
Sport og fritid:
3,54 km
Sundhed:
3,65 km
Ladestandere:
6,68 km
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.