• Plantegninger

Rønstrupvej 137 Of Ågerup, 2750 Ballerup

Fritidsbolig | 60 m2|3 vær.

Kontantpris 1.595.000 kr. Ejerudgift pr. md. 1.449 kr.

Flot kolonihavehus fra 2010 med nem og hyggelig have i OF Ågerup

Det er så fantastisk, dejligt og ligetil – dette hyggelige fristed lidt uden for Ballerup. I skal se på et charmerende træhus fra 2010 i Omegnens Fritidshaveforening Ågerup. Velkommen til lækker, strømlinet afslapning knap en halv times kørsel fra København! I skal trille ned mod enden af en blind lille vej i haveforeningen. Dér står det fine, blåmalede hus med hvide vinduesrammer – den danske sommerhusfølelse er helt på plads! Fortil kan I sætte jer til rette på en bænk og nyde et øjeblik i herligt solskin, og så er der plads til at parkere jeres bil og venners bil. Som en ekstra bonus er der installeret ellader. Omme bagved gemmer haven sig. Den er let at holde, og græsset lægger op til stangtennis og solsenge under en blå himmel, og I kan lige så vel sætte jer til rette på den læfulde terrasse. Kan I forestille jer duften af grill og perlende vin i glasset? Fra terrassen er der direkte adgang til huset – om sommeren vil de dobbelte terrassedøre højst sandsynligt stå på vid gab. Huset tilbyder jer 60 supergode m2, og alt er simpelthen lige til at overtage. I åbner ind til pæne gulve, hvide vægge, spots foroven og et fantastisk lysindfald fra store vinduer. Køkkenet kommer med alt i integrerede hårde hvidevarer og rig opbevaringsplads, og i åben forbindelse ligger alrummet – loftet går så fint til kip. Opholdsstuen flyder over i naturligt lys, og det er netop her, at inde og ude smelter sammen. Derudover skal I indrette jer i to gode værelser, og det hele afrundes af et badeværelse med separat brus og udluftningsvindue. Alt i alt et hus med plads til samling, til kvalitetstid og til at sænke skuldrene. OF – Omegnens Fritidshaveforening – blev stiftet i 1966, og siden da har andelstanken hersket. I kan mødes i hinandens haver, ved de gode legepladser og i klubhuset. Og så er der selvfølgelig al den natur og de herlige stier, som lokker ud i godt vejr. I kan cykle til skov, I kan gå til Råmose Å, og måske I også skal gå til golf i Smørum Golfklub? Og tænk sig, der er under et kvarter på cykel til Ballerup Station, og København K er under en halv time i bil fra jeres nye fristed.

Fakta om boligen
Boligareal: 60 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/2
Bygget/Ombygget: 2010
Grundstørrelse: 450 m²
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 1.595.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.449 kr.
Udbetaling 80.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 9.383 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 7.449 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Matias Egelund

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Ballerup-Smørum
Mobil. 4425 0555

Om kommunen

INDBYGGERE

51.237

GRUNDSKYLD

8,300‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

5

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.773 kr./md.
Børnehave 2.025 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
678 m
Indkøb:
861 m
Daginstitution:
1,03 km
Skole:
1,42 km
Sport og fritid:
1,1 km
Sundhed:
1,61 km
Ladestandere:
1,35 km
Lynladere:
2,98 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.