• Plantegninger

Cikoriegade 3, 2. th., Nærheden 2640 Hedehusene

Ejerlejlighed | 94 m2|4 vær.

Kontantpris 3.145.000 kr. Ejerudgift pr. md. 3.380 kr.

Moderne 4V’er i fremtidens forstad Nærheden

Flyt ind i fremtidens grønne og nyopførte forstad, nærmere bestemt Nærheden, der lægger sig i forlængelse af Hedehusene. I skønne omgivelser kan I lige nu overtage en flot og moderne 4V’er, hvor parret eller børnefamilien kan få et dejligt hjem med alt fra indbygget komfort til hele to fine altaner. Det er nemt at føle sig hjemme i Nærheden, for her er skabt nogle fantastiske rammer om tilværelsen.
 
Som beboere får I adgang til et fælles udekøkken, kvarterhuse og byhaven, der ligger som et grønt åndehul helt tæt på jeres adresse; her kan man låne et havelod og mødes over grillhygge. I Nærheden har I altid grønne omgivelser i nærheden, for området folder sig ud i første parket til skøn natur, mens det samtidig ligger centralt. I kommer til at bo ca. 300 meter fra både indkøb, skole og pasningstilbud, og der er også kort vej til Hedehusenes gode idrætsfaciliteter, mens I har én kilometer til stationen, hvorfra toget tager pendleren til København H på kun 19 min. Hjemme på adressen bydes I velkommen af moderne arkitektur fra 2020, og her ligger lejligheden dejligt ugeneret på 2. sal, hvor den bades i et skønt lysindfald. Moderne komfort kommer i form af gennemgående gulvvarme, og en veldisponeret planløsning fordeler de 94 m2 på et hjem uden spildplads. Fordelingsentréen har indbygget skabsplads samt adgang til bl.a. et praktisk depotrum, de tre fine værelser og et stort badeværelse, der er indrettet med brus, væghængt toilet og vaskefaciliteter. Det største værelse fuldendes af den ene af to altaner; og her finder morgensolen jer, når I læner jer tilbage med morgenkaffen. Senere kan I følge med solen om på den vestvendte altan, der ligger ud fra jeres store opholdsrum og inviterer på hyggelig udsigt over Nærhedens grønne fællesrum og stisystemer. Hvis I kan løsrive jer fra sol på altanen, kan I til slut se nærmere på det åbne leverum, hvor køkken, alrum og stue smelter sammen til hjemmets naturlige samlingspunkt.

Fakta om boligen
Boligareal: 94 m²
Stue/Værelser: 1/3
Etage: 2. sal
Bygget/Ombygget: 2020
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 3.145.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 3.380 kr.
Udbetaling 160.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 17.601 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 14.172 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Burak Aydin

Salg & Vurdering, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Estate Taastrup og Hedehusene A/S
Mobil. 2146 4180

Om kommunen

INDBYGGERE

57.540

GRUNDSKYLD

6,300‰

KOMMUNESKAT

24,60%

SKOLER

9

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.713 kr./md.
Børnehave 2.089 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
678 m
Indkøb:
300 m
Daginstitution:
278 m
Skole:
276 m
Sport og fritid:
359 m
Sundhed:
727 m
Ladestandere:
60 m
Lynladere:
869 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.