• Plantegninger

Fadet 29, 5. tv. 1799 København V

Ejerlejlighed | 60 m2|2 vær.

Kontantpris 4.295.000 kr. Ejerudgift pr. md. 4.080 kr.

2 værelses penthouse med tagterrasse

Området:
Nu har du muligheden for at bo i et af Carlsberg Byens mest attraktive projekter kaldet "Mineralsvandshuset". Du bor midt i centrum af Carlsberg Byen lige ved de fredede, smukke og karakteristiske bygninger Mineralvandsfabrikken, de berømte Hængende Haver, Kedelhallen samt historiske J.C. Jacobsens Have! Lige nede foran opgangen finder du både den lokale vinbar, restaurant og Carlsberg Byens bedste café. Du bestemmer selv om du vil gå en tur i Søndermarken eller i din "baghave" J.C. Jacobsens Have. Metro er kun være 1 km herfra og al offentlig transport er tæt på. Carlsberg Byen er måsle et af de mest attraktive områder at bo i og her oser af liv og hygge hver dag. Kort sagt har du alt på denne fantastiske beliggenhed og alligevel bor di u fuldstændig rolige omgivelser.
 
Boligen:
Velkommen til en skøn 2-værelses penthouse lejlighed på 5. sal med stor solrig vestvendt tagterrasse i Mineralvandshuset. Lejligheden består af 60optimalt udnyttede kvadratmeter. Elevatoren kører dig direkte op til 5 sal og her bliver du budt velkommen af god entré med plads til overtøj og sko samt skabsplads. Lejlighedens soveværelse vender ind mod den hyggelige gård og her finder du ligeledes en stor skabsvæg. Derudover består boligen af et moderne badeværelse med vaskesøjle og egen bruseniche. Hjertet i lejligheden er det rummelige køkken-alrum og stue. Herfra slår du døren op til den vestvendte tagterrasse, hvor du kan nyde en lun sommeraften med udsigt over J.C. Jacobsens Have og den vestlige del af Carlsberg Byen. Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Et nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturer er fra Grohe. I boligens rummelige badeværelse er der slidstærke, lyse fliser fra Mosa på gulv samt vægge i brusenichen. Til lejligheden er der brugsret til kælderrum, elevator er en selvfølge og der findes ligeledes en dejlig stor grøn fællesgård. Kort sagt en lejlighed på en af de absolut bedste adresser, genial planløsning samt en dejlig vestvendt tagterrasse med masser af sol!

Fakta om boligen
Boligareal: 60 m²
Stue/Værelser: 1/1
Etage: 5. sal
Plan: 5 plan
Bygget/Ombygget: 2020
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 4.295.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 4.080 kr.
Udbetaling 215.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 23.990 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 19.482 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Danni Bredmose

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke
Estate Frederiksberg
Mobil. 2277 7422

Om kommunen

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.775 kr./md.
Børnehave 2.100 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
282 m
Indkøb:
204 m
Daginstitution:
282 m
Skole:
172 m
Sport og fritid:
587 m
Sundhed:
164 m
Ladestandere:
84 m
Lynladere:
1,14 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.