1 / 19

+ 16

Købsaftale underskrevet
  • Plantegninger
Købsaftale underskrevet

Borgergade 134, 2. th. 1300 København K

Ejerlejlighed | 130 m2|5 vær.

Kontantpris - kr. Ejerudgift pr. md. - kr.

Herskabelig hjørnelejlighed med to altaner, elevator og udsigt over Nyboder

Der er ikke et øje tørt, når man er færdig med boligoplevelsen på Borgergade 134, 2. th. Vi kan løfte sløret for en helt vidunderlig herskabelig sag, der er fuld af graciøse detaljer, hvilket bl.a. indebærer høje fyldningspaneler, smukke franske døre og en karnap, der både inviterer lyset indenfor og lover jer en udsigt, man tryllebindes over. Det er lige før, at englene synger, når man står og kigger på den flotte ejendom. Den har stået her lige siden 1899, og I kan tro, at den er flot bevaret! Dannebrogs- og frederiksbergvinduer pryder facader og karnapper, og det gør gesims og anden ornamentik også. Herudefra aner man også den lille solaltan på hjørnet, men man kan ikke se den østvendte altan på den anden side. Dér får I en malerisk udsigt, for farvepaletten går fra gul til orange til rød på de gamle facader, som danner kulissen nede i den lukkede gårdhave. Lejligheden tilbyder jer 130 m2 og en loftshøjde, der strækker sig mod de tre meter. I skal indrette jer på et køkken, tre værelser og to stuer en suite – eller tre stuer en suite og to værelser. Der er badeværelse med separat brus, plads til vaskemaskine og udluftningsvindue, og dertil kommer et separat toilet. Klassiske plankegulve følger jer rundt, og kigger I op, er der både stuk og roset – det lækre køkken komplementerer på stilfuld vis med moderne charme og funktion: Der er gaskomfur, alt i hårde hvidevarer og mørke nuancer i fronter og bordplade, hvilket spiller utroligt fint op med boligens ellers usædvanligt lyse disponering. Her vil I elske at bo. Borgergade løber lige igennem Frederiksstaden, og her på nr. 134 får I nabolagets nok bedste placering. I vil møde den ene smukke, gamle og storslåede bygning efter den anden, som I bevæger jer igennem kvarteret, og efter få skridt væk vil Marmorkirkens smukke arkitektur imponere. Ligeledes åbner café- og restaurantliv sig i så godt som alle retninger, så hver en smag kan tilfredsstilles, og så placerer I jer lige i smørhullet mellem Kastellet og Kongens Have. Og når I skal videre rundt, kan knudepunktet på Kongens Nytorv lokaliseres efter få min. på cyklen, hvis I altså ikke tager metroen fra Marmorkirken.

Fakta om boligen
Boligareal: 130 m²
Stue/Værelser: 3/2
Etage: 2. sal
Plan: 5 plan
Bygget/Ombygget: 1899
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris -
Ejerudgift pr. md. -
Udbetaling -
Brutto ekskl. ejerudgift -
Netto ekskl. ejerudgift -

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Mads Smergel

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Estate City

Om kommunen

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.775 kr./md.
Børnehave 2.100 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
168 m
Indkøb:
114 m
Daginstitution:
146 m
Skole:
296 m
Sport og fritid:
1,48 km
Sundhed:
394 m
Ladestandere:
163 m
Lynladere:
424 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.