• Plantegninger

Store Strandstræde 18D, st.. mf.. 1255 København K

Ejerlejlighed | 85 m2|2 vær.

Kontantpris 7.495.000 kr. Ejerudgift pr. md. 4.613 kr.

Eksklusiv lejlighed i hjertet af København K - UDEN BOPÆLSPLIGT

Vi byder velkommen indenfor til 85 veldrejede kvadratmeter. Brede planker og bombastiske søjler eksisterer side om side med rene linjer og monokromatiske farver. Der er med andre ord tale om en bolig, der bringer det nye og det klassiske sammen i én elegant bevægelse. Du ankommer i entréen, der med det samme åbner op for lejlighedens store opholdsrum. Hvide, grebsfrie fronter lader køkkenet falde i ét med omgivelserne, mens den gode plads ubesværet lader dig indrette med såvel spisebord og sofa. Sollyset passerer gennem glasdørens store sprosser, og på den anden side heraf venter et privat uderum i form af en altan. Plankegulvet fortsætter ind i soveværelset, der præsenterer sig med sprossede vinduer, mens det pæne badeværelse må sige at være en sjælden københavnsk perle: Her er væghængt toilet, stor, separat bruseniche og plads til vaskesøjle. Du bosætter dig i en velbevaret ejendom fra 1778, og du finder vej til den historiske bygning gennem den høje port på Store Strandstræde 18. Tydelige antikke inspirationer vidner om bygningens nyklassicistiske aner, mens porten munder ud i et charmerende gårdrum. Lyset falder på milde farver og kaster skyggebilleder på brostenene, når det leger i gårdens grønne trækroner; herinde sænker freden sig for en stund. Store Strandgade strækker sig fra det livlige Kongens Nytorv til den idylliske Sankt Annæ Plads, hvorfor du omgiver dig med ikke bare nogle af Københavns mest ikoniske seværdigheder, men også med eksklusive butikker, stemningsfulde fortovscaféer og områdets elegante bygninger, hvis smukke facader vidner om en svunden tid. Slentr til aftentide ned ad gaden, der for enden folder sig ud med farverige huse, højmastede skibe og myldrende liv under de blinkende lamper, der kendetegner Nyhavn så godt. Forkæl sanserne med fabelagtige kulturoplevelser i Kunsthal Charlottenborg, Det Kongelige Teater og Nikolaj Kunsthal. Eller nyd en afslappende spadseretur på Københavns historiske fæstningsanlæg, Kastellet. Indre By er i sandhed en bundløs kiste af kulturel charme og elegance – og du bosætter dig midt i det hele.

Fakta om boligen
Boligareal: 85 m²
Stue/Værelser: 1/1
Etage: st.
Bygget/Ombygget: 1778
Energimærke:
Del på dine Sociale medier

Økonomisk overblik

Kontantpris 7.495.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 4.613 kr.
Udbetaling 375.000 kr.
Brutto ekskl. ejerudgift 42.337 kr.
Netto ekskl. ejerudgift 34.341 kr.

Skal du også sælge?

Bestil salgsvurdering
Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Mads Smergel

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Estate City

Om kommunen

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.775 kr./md.
Børnehave 2.100 kr./md.
Læs mere om kommunen

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
207 m
Indkøb:
337 m
Daginstitution:
94 m
Skole:
222 m
Sport og fritid:
966 m
Sundhed:
29 m
Ladestandere:
172 m
Lynladere:
373 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

    Køberkartotek

    Skriv dig op i vores køberkartotek Mit Estate. Så får du besked, når vi får den bolig, der matcher dine drømme. Det er både nemt, enkelt og smart.
    Læs mere

    KøberRådgivning

    Ønsker du et trygt og godt boligkøb? Med KøberRådgivning kan du få hjælp til f.eks. pristjek, gennemgang af dokumenter, prisforhandlinger og meget mere. 
    Læs mere

    Formuerådgivning

    Nye boligplaner er en god anledning til at give økonomien et serviceeftersyn. Vores mæglere kan henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. 
    Kontakt os

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.