Estate

5 gyldne Estate regler for salg

Når du viser os den tillid at lade os sælge din bolig, følger vi et sæt gyldne regler, der sikrer dig den bedste og tryggeste vej fra beslutning om salg og frem til det gyldne øjeblik, hvor alt er underskrevet, alt er godkendt og køber glæder sig til at overtage boligen. Klik på linkene og læs mere om de gyldne Estate regler.

Find mægler Vurdering

 
Værd at vide

1. - Godt begyndt er halvt fuldendt

Boligen skal skille sig ud fra mængden, derfor er det vigtigt at forarbejdet gøres grundigt, inden boligen sættes til salg.

Værd at vide

2. - Boligen skal ses, for at blive solgt

Boliger er ligeså forskellige, som de mennesker, der bor i dem. Derfor skræddersyr vi markedsførings- indsatsen, så den passer præcis til dine ønsker.

Værd at vide

3. - Veltilrettelagt fremvisning

Fremvisningen er sandhedens øjeblik. Derfor skal det gøres grundigt, både når boligen fremvises og når de "varme" køberemner skal indkredses.

Værd at vide

4. - Topmotiveret indsats

Veluddannede medarbejdere, opfølgning, dialog og erfaring er de vigtigste parametre i salgsprocessen og forhandlingen med køberne.

Værd at vide

5. - Den rigtige køber til den rigtige bolig

Det er dig der bestemmer, når køberen og købstilbudet skal accepteres. Når du har besluttet dig, sørger vi for resten, frem til det tidspunkt, hvor du står med pengene i hånden.

Værd at vide

Læs mere i Estate bogen

I Estate Bogen kan du læse alt der er værd at vide om salg af bolig.