Estate

5 gyldne Estate regler for køb

Man skal have hjertet med, når man køber bolig. Selvom der ofte kan være en stor økonomisk gevinst ved at eje sin bolig, er det først og fremmest de nære ting, der bør veje tungest, så boligen bliver familiens base og en perfekt ramme om familielivet. Følg vore 5 gyldne regler og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Søgeagent

 
Værd at vide

1. - Afdæk dine ønsker og krav

Beliggenhed, størrelsen på boligen, plads til at dække dine behov og boligens kvaliteter, er nogle af de forhold du skal tage udgangspunkt i. Lav din egen tjekliste og gå systematisk til værks.

Værd at vide

2. - Luft i økonomien

Du skal ikke sætte dig hårdere, end der er luft til at leve et normalt liv. Støt dig op ad de professionelle og få styr på økonomien, så du kan handle frit, når ønskeboligen dukker op.

Værd at vide

3. - Mange muligheder for at finde boligen

Internettet, boligaviser, lokalaviser er nogle af de steder du kan søge din nye bolig. Fremvisningen er både sandhedens øjeblik og en kilde til inspiration.

Værd at vide

4. - Købsforhandling og købstilbud

Når du har fundet ønskeboligen, skal du trække på dine rådgivere, så købet bliver en succes.

Værd at vide

5. - Glæd dig til den nye bolig

Forventnings glæde er blandt de største glæder. Der er mange ting, der skal falde på plads, før du kan få overrakt nøglen til din nye bolig og er klar til at flytte ind.

Værd at vide

Din første bolig

Alle bolighandler er vigtige, men den første er den allervigtigste. Inden du kaster dig ud i dit første boligkøb, kan du med fordel læse vores guide til din første bolig.