Nogle lader sig forblænde af den ejendomsmægler, der skiller sig ud fra mængden ved at love guld og grønne skove og en salgspris, der ligger hundredetusinde kroner - eller mere - over, hvad de øvrige har vurderet boligen til. Desværre ofte med det resultat, at det enten tager meget lang tid at få boligen solgt, eller at boligen slet ikke bliver solgt. De fleste har heldigvis en professionel indstilling til tingene, og støtter sig til den mægler, der med meget stor indsigt i de lokale forhold og det lokale boligmarked fastsætter en salgspris på boligen, der er realistisk i forhold til udbud og efterspørgsel.

Valget er dit. Men vælger du det professionelle udgangspunkt, så er du kommet det rigtige sted, og vi byder dig velkommen hos Estate. Hos Estate møder du et stort antal selvstændige ejendomsmæglere og medarbejdere, der er kendetegnet ved et meget stort personligt engagement, et stærkt lokalkendskab og et meget højt fagligt og etisk kompetenceniveau.

Vores forretninger er funderet på gensidig, personlig tillid. Vi lover aldrig mere end vi ved, vi kan holde. Til gengæld holder vi ofte mere, end vi har lovet - dette sikrer dig overblik, tryghed og tilfredshed gennem hele forløbet i en ejendomshandel.

En af vores væsentligste styrker er vores evne til at samarbejde. Ikke blot med vores kunder, men også til vore kunders fordel. På salgssiden samarbejder vi med alle vore kolleger i Estate landet over.

Omkring finansiering og forsikring af boligen har vi valgt at samarbejde med Nykredit og en lang række lokale pengeinstitutter, der formidler lån fra Totalkredit. I Skandinavien samarbejder vi med vores søsterkæde Estate meglerne i Norge.

Overordnet har vi valgt ikke at stræbe efter at blive den største ejendomsmæglerkæde i Danmark, men hver dag at bestræbe os på, at være blandt de bedste. Det er vort bevidste valg - hvad er dit?