Estate

Estate gør boligjagten lidt sjovere

Nu kan du gå på boligjagt med din iPad, iPhone eller Android telefon og få overblik over boligmarkedet, der hvor du står og hvor du går. Du skal blot scanne koden her på siden, hvorefter du får Estate's boligsøge-App helt kvit og frit. Du kan også hente Estate App'en gratis i din App-store.

Nybolig

Tag boligmarkedet med dig

Med Estate søge-App'en får du nye muligheder. Du kan eksempelvis bevæge dig rundt i det område, hvor du gerne vil bo, og lynhurtigt få et overblik over hvad der er til salg.
På et områdekort kan du se de boliger der er til salg, inden for den radius som du selv har tastet ind. Du får information om kontantpris, brutto/nettoydelse, størrelse, indretning, opførelsesår, liggetid samt områdets salgspriser.
Du får også mæglerens navn og kontaktoplysninger, så du kan kontakte forretningen for en fremvisning!
Er boligen til salg hos Estate, kan du yderligere se samtlige boligens billeder, bestille en salgsopstilling eller en fremvisning og endda afgive et bud!

Når du bevæger dig til et nyt boligområde, henter app´en selv nye data og genererer en ny oversigt til dig.
Du kan gemme dine favoritboliger og oprette dine egne søgninger, så du nemt kan se, om der er kommet nye boliger til salg i det område, du er interesseret i.

Du kan regne med Estate's App

Estate's App indeholder en unik boligberegner, der lynhurtigt kan beregne, hvad det koster at låne til din nye bolig, og størstedelen af de løbende ydelser på forskellige typer realkreditlån.

Hent Estate's App og kom videre

Scan koden og hent App'en direkte til din iPad, iPhone eller Android telefon, eller hent den gratis i din App-Store, og glæd dig til boligjagten.