Estate

Estate BoligCenter Vestjylland ApS

Forretningen i Søndervig


Din lokale ejendomsmægler Estate BoligCenter Vestjylland


Estate BoligCenter Vestjylland er egnens lokale boligbutik med mange års erfaring indenfor salg af helårsboliger og sommerhuse i og omkring Ringkøbing samt i Hvide Sande-området.

Vi tror på lokal forankring og alle ansatte har et indgroet kendskab til området og nærmiljøet. Et vigtigt parameter for dig enten du er køber og sælger da vi har fingeren på pulsen!

Vort mål har altid været at give dig de bedste muligheder, når du skal have din bolig solgt. Derfor har vi taget et nyt væsentligt skridt i vores bestræbelser på at sætte din bolig endnu mere i fokus. Vi er nemlig blevet en del af den landsdækkende kæde af selvstændige ejendomsmæglere - Estate. Det giver dig helt nye muligheder, når du skal have markedsført og solgt din bolig.

Vi dækker et bredt spektrum indenfor salg af villaer, helårsgrunde, ejerlejligheder, andelsboliger, nedlagte landbrug og mindre erhverv. Du finder os i centrum af Ringkøbing på vores hovedkontor, hvor du altid er velkommen til en kop kaffe og en boligsnak.

Her har du samtidig mulighed for alle ugens dage i perioden 09.00-21.00 at benytte vores store udstillingslokale, hvor der er mulighed for at studere de mange spændende ejendomme, der er til salg hos os.


Gå på boligjagt med din iPad eller iPhone

Hent boligmarkedets bedste søge App og gå på boligjagt, uanset hvor du er!

Bestil en Salgs- og Markedsvurdering

Find din Estate mægler og bestil en gratis og uforpligtende Salgs- og Markedsvurdering

Tjek din bolig

Vil du også se mere om din bolig og økonomien? Så brug det nye værktøj og lær mere om din bolig.