Estate

Estate Torsten Nielsen

Hos Estate Torsten Nielsen får din bolig en central placering


Estate Torsten Nielsen, StoholmEstate Torsten Nielsen startede i Sparkær som Præstebakkens Ejendomshandel i 1979. I 2004 var der generationsskifte og i 2012 er vi flyttet til Stoholm i en totalrenoveret butik med parkering lige udenfor hoveddøren. Vi har en topmoderne LED-belyst vinduesudstiling der sikrer konstant opmærksomhed også i de mørke timer. Vi har en markant markedsføring så alle boliger bliver annonceret både i vores vinduesudstilling, i de lokale aviser, på Internettet herunder www.estate.dk, www.boligsiden.dk og på vores side på Facebook. Du kan således dele din boligpræsentation med dine egne Facebook-venner

Gennem mange års arbejde med bolighandel og finansiering har vi oparbejdet et omfattende lokalkendskab. Vi ved hvad kvarteret kan tilbyde og kender områdets huse - mange heraf har vi tilmed solgt på et tidligere tidspunkt. Derfor har vi de bedste muligheder for at give dig en præcis vurdering af din bolig.

Som Estate mæglere samarbejder vi både med Nykredit, Totalkredit og mange af de lokale pengeinstitutter samt med Nykredit Forsikring. Det betyder at vi kan tilbyde dig en konkurrencedygtig, fuld finansiering og forsikringsdækning af din bolighandel i samarbejde med nogle af de førende finansieringsinstitutter og forsikringsselskaber.

Kig ind i butikken eller ring til os og hør nærmere, vi glæder os til at høre fra dig.

Gå på boligjagt med din iPad eller iPhone

Hent boligmarkedets bedste søge App og gå på boligjagt, uanset hvor du er!

Bestil en Salgs- og Markedsvurdering

Find din Estate mægler og bestil en gratis og uforpligtende Salgs- og Markedsvurdering

Tjek din bolig

Vil du også se mere om din bolig og økonomien? Så brug det nye værktøj og lær mere om din bolig.